Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Navneskift og tv-stop: Amanda Sisse rydder op i sit liv

'De unge mødre'-deltageren har påbegyndt en større oprydning i sit liv.

Hun blev kendt for seks år siden som Amanda Sisse, da hun dukkede op i 'De unge mødre'. Men den kommende periode byder på mange forandringer for den unge mor, der både stopper i reportageserien og skifter navn.

Navneskiftet har flere gange været et emne i denne sæson af 'De unge mødre', hvor Amanda Sisse både har haft flere samtaler med en coach for at få styr på sit liv - og altså også en numerolog, der skulle hjælpe hende med at finde det optimale navn. Og det har hun fundet nu.

Derfor er Sisse erstattet i den unge mors navn, og i fremtiden skal hun altså hedde Amandha Gabriella Glæsner Gregersen. Men nu har hun taget oprydningen et skridt videre.

Udover navnet og coachingen er den arbejdsløse unge mor nemlig begyndt en større oprydning i hjemmet, og hun håber, at det i sidste ende vil give hende mere overskud og glæde.

- Jeg tror, at det hele hænger meget godt sammen med, at man ligesom rydder op i sine omgivelser, i sig selv og bare i alt på én gang. Det giver for mig rigtig god mening, og det har givet mig en helt anden ro, fortæller hun i aftenens afsnit.

Herunder kan du se et klip, inden du kan se det hele klokken 20:00 på Kanal 4:

LÆS OGSÅ: CHOK: Amanda Sisse stopper i ‘De unge mødre’

LÆS OGSÅ: Ung mor overvejer skoleskift: Min datter bliver slået og sparket

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Puk jubler over fast samvær med sønnen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.