Foto: TV3
Foto: TV3

Nathja og Stolle snakker ikke sammen

Nathja og Stolle lignede Danmarks nye 'Paradise'-par, men nu er forbindelsen afbrudt.

Det mindede mest af alt om kærlighed ved første blik, da Nathja og Stolle mødtes på 'Paradise Hotel'. Flirten havde sine op- og nedture, men meget tydede på, at der kunne findes tilgivelse for alt.

Og det var da også en tårevædet afsked Nathja og Stolle måtte tage, da Stolle blev sendt hjem fra Mexico. Men det er slut nu. De to er nemlig så færdige med hinanden, at de ikke engang taler sammen længere.

- Grunden til at Stolle og jeg ikke snakker sammen er, fordi jeg har set nogle ting på tv, som jeg ikke vidste i Mexico. Derfor har jeg valgt at trække mig fra ham, selv om jeg i starten ville tilgive ham. Det er super sørgeligt at følge vores "forhold" på hotellet og samtidig vide, hvordan det er herhjemme. Det gør mig ked af det, men jeg føler personligt ikke, at han er den samme som i Mexico - uden jeg skal svine nogen til, forklarer Nathja til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Nichlas afviser 5-kant

Stolle: Hun brokkede sig konstant

Flere gange på 'Paradise Hotel' har Stolle været frustreret over, at Nathja, ifølge ham, ofte var efter ham og ville have ham for sig selv. Det blev for meget for Stolle.

- Jeg synes, at hun er en sød pige, men det kørte over i had og brok. Hun har ringet og brokket sig over afsnittene, efter vi er kommet hjem til Danmark. Og efter vi er kommet hjem til Danmark, synes hun, at jeg er blevet højrøvet, siger Stolle og tilføjer:

- Men jeg har heller ikke altid været lige sød ved hende, og det fortjener hun ikke.

LÆS OGSÅ: Nathja raser: Shila er en klam, billig so!

Nathja og Nichlas er ikke kærester

Nathja har overfor Realityportalen.dk afsløret, at hun har fundet kærligheden, men hvem den udvalgte fyr er, vil hun ikke afsløre. Derfor har spekulationerne været mange og i løbet af de seneste uger har flere peget på, at Nichlas kunne være kæresten. Det afviser Nathja dog blankt.

- Nichlas og jeg er ikke kærester, men vi er bedste venner. Jeg har min egen kæreste, som jeg er meget glad for og forelsket i, slår Nathja fast.

LÆS OGSÅ: Rasmus: En oplevelse for livet

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.