Nathja: Logen betyder alt

Nathja er lykkelig for at indtage en plads i den eftertragtede 'Paradise'-loge.

I går blev Nathja udnævnt til det fjerde medlem af 'Paradise'-logen, og dermed kunne hun tage plads mellem Jack, Daniela og Nicolas. Netop den plads er Nathja mere end glad for.

- Det betyder alt at være med i logen, for så har jeg da en del at skulle have sagt. Og så ville jeg rigtig gerne lære Daniela og Jack at kende, fordi jeg synes godt om deres personligheder, og så var det rart, at der endelig kom nogle københavnere ind, fortæller an glad Nathja til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Malene: Jeg kommer aldrig til at stole på Anna

Chancerne var lig med nul

I veltalenheds dysten var Nathja oppe imod Martin og Stine, der begge er gode til at tale deres egen sag, og derfor troede Nathja ikke, at hendes chancer for at vinde var gode.

- Inden dysten vurderede jeg mine chancer som lig med nul, fordi jeg skulle op mod Stine, som lever af at snakke, og Martin, som jeg ved kævler derud af, siger hun og fortsætter:

- Men jeg tog kampen op, og for mig var det ikke vigtigt at holde talen kørende, men at indholdet var værdigt - og det synes jeg selv, at det var.

LÆS OGSÅ: Ulven om Selina: Vi har ikke travlt

Nicolas talte godt for Nathja

Selv om Nathja havde troen på egne evner, så sætter hun alligevel stor pris på den opbakning, som Nicolas gav hende.

- Jeg havde jo været på hotellet i rigtig, rigtig lang tid, og jeg så mig selv som den stærkeste pige, sammen med Malene, Derudover var jeg var interesseret i at spille sammen med Jack og Daniela, siger hun.

Men gode intentioner, for at indtage en plads i den eftertragtede loge, er ikke altid nok. Men Nicolas overbeviste Jack og Daniela om, at Nathja skulle være det næste medlem.

- Jeg vandt, fordi jeg troede på det, og så talte Nicolas jo godt for min sag.

LÆS OGSÅ: Skuffet Anna: Jeg var dømt ude på forhånd

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.