Nathja indrømmer: Jeg var forelsket i Stolle

Kærlighed og had har de seneste dage domineret på 'Paradise Hotel'. Og mandag var absolut ingen undtagelse.

Mandag nåede skænderierne på 'Paradise Hotel' uanede højder. I stedet for gruppesex i poolen stod den nemlig på skænderier mellem tre af hotellets par. Stolles opførsel har tidligere fået partneren Nathja op i det røde, og det skete igen i går.

- Stolle og jeg prøvede at få tingene til at køre igen. Men det var hele tiden mig, der skulle komme til ham - og når Stolle er fuld, så er det kun baren, der virker, fortæller Nathja til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Camilla om løgne og bedrag: Troede ikke, de kunne være så onde

'Fucking luder'

Hele skænderiet mellem Nathja og Stolle var svært at finde hoved og hale på, da man så det på TV - og det ærgrer Nathja.

- Man ser det ikke, men vi havde en slem diskussion. Jeg gjorde det klart for ham, at jeg var forelsket, men at jeg ikke gad det mere. Men det eneste man ser er, at han går derfra og råber "fucking luder", fortæller en skuffet Nathja og fortsætter:

- Han er skidesød, men han har svært ved at vise sine følelser overfor piger, når der er andre. Og det gider jeg squ ikke - jeg vil have en sød og kærlig fyr.

LÆS OGSÅ: Såret Nathja: Det havde jeg aldrig troet om Stolle

Svinede ham ikke til

Der blev sagt mange ting, da bølgerne var på deres højeste i de luksuriøse omgivelser i Mexico. Men selv mener den smukke pige ikke, at hun har svinet sin partner til.

- Det kommer til at se ud, som om jeg svinede ham til, men det gjorde jeg ikke. Men jeg udtalte, at han var en idiot.

Nathja forstår stadig ikke, hvordan Stolle kunne kalde hende 'fucking luder' i forbindelse med deres skænderi - for det var jo ikke hende, der valgte at lave en femkant i poolen. Men som så mange gange før, så kan Nathja ikke være sur på Stolle ret længe ad gangen.

- Vi har mange kampe, men klarer det altid dagen efter, siger hun med et lille grin.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Shila: Steven narrede mig

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.