Nathja: Daniela var en trussel

Det var af taktiske årsager, at Nathja sendte Daniela hjem. Nathja vil nemlig have Jack for sig selv.

I aftes valgte Nathja at sende Daniela hjem fra 'Paradise Hotel' frem for Beth. Selv om beslutningen var taktisk, så var den alt andet end let at tage.

- Det var en sindssyg svær beslutning, fordi jeg havde givet alle de andre piger mit ord på at sende Daniela hjem, så det kunne jeg ikke bryde, da jeg er en pige, der holder ord. Men på den anden side følte jeg, at Daniela var en slags lillesøster for mig dernede, og derfor begynder jeg også at græde, men jeg turde ikke at tro på hende, siger Nathja til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Storbarmet paradiso imponerer fyrene

Ville have Jack som partner

Jack og Daniela tjekkede begge ind sammen og havde fra begyndelsen en aftale om at være hinandens back-ups. Og netop derfor følte Nathja sig truet af Daniela, hvilket i sidste ende gjorde, at hun smed Daniela hjem.

- Valget faldt udelukkende på Daniela, fordi jeg ville have Jack som partner. Jeg vidste, at Danielas eneste mulighed var Jack, så jeg blev nød til at smide hende ud, fortæller hun og fortsætter:

- Derudover havde jeg lavet en aftale med Malene, Beth og Sandra om, at hvis der var en, der skulle smides ud, så var det Daniela. Jeg var der 110 procent for spillets skyld, så jeg kunne ikke risikere min plads på hotellet.

LÆS OGSÅ: Jeanette og Julian er sammen igen

Daniela er en pige med temperament

Da Nathja afslørede, at det var Daniela, som skulle forlade hotellet, gik det ikke stille for sig. Daniela hidsede sig nemlig op og sparkede til Pandoras æske.

- Daniela var sindssyg sur over, at jeg valgte hende. Jeg kan godt forstå, at hun var sur over at skulle forlade hotellet, men omvendt så ved jeg også, at hun var gået efter Jack, som hun også siger i afsnittet. Men jeg synes, at hun overreagerede, men, hun er en pige med temperament, forklarer Nathja. Selv om Nathja og Daniela ikke skiltes som de bedste veninder, så har Nathja kun positive ord tilovers for 'Paradise'-kollegaen. - Daniela er en super dejlig pige, og når jeg ser afsnittene med hende, kan jeg mærke, at jeg savner tiden med hende. Hun er desværre ikke en, som jeg har så meget kontakt til herhjemme. Men jeg har skrevet undskyld, fordi jeg ikke stolede på hende. Jeg havde fået 'Paradise'-paranoia, tror jeg. LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Nathja er hjerteløs Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.