Natasja Crone og Rasmus Tantholdt sælger hus og lejlighed

De to tv-værter har hver sat deres hjem til salg

I tirsdags satte Rasmus Tantholdt, 47, sin lejlighed nær Nørreport til salg, og i dag fulgte kæresten Natasja Crone, 50, efter med sit hus i Trørød i Nordsjælland.

Tantholdts lejlighed er på 131 kvadratmeter fordelt på to etager. Nedre plan byder på entré, brusebadeværelse og køkken-alrum, mens øvre plan har en stue og to værelser. Lejligheden købte han i 2016 for 5.5 millioner, og nu lyder prisen 6.995.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki gravid: Afslører kønnet

Huset i Trørød har Crone udbudt til salg for 8.495.000 kroner. Hun købte det i 2010 sammen med sin daværende kæreste, Lasse Sjørslev, for 5,1 millioner, men overtog det efter de gik fra hinanden. Det er opført i 1968 og tegnet af Ole Helweg, én af tidens arkitektoniske frontløbere og manden bag blandt andet Hotel Marina i Vedbæk. Det ligger for enden af en blind vej og har 130 kvadratmeter fordelt på køkken, stuer og fire værelser. Hertil kommer en lys kælder på 81 kvadratmeter.

De to tv-værter, der har dannet par siden 2016, har tidligere talt om at flytte sammen, når deres børn flytter hjemmefra.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: De otte artister i 'Dansk Melodi Grand Prix' 2021

- Skal vi så finde en lejlighed i København sammen? Et hus? En lille lejlighed og et sommerhus? Eller en husbåd? Hmmm. Ingen ved det. Vi må se, hvordan det ender, sagde hun sidste sommer til B.T.

Natasja Crone bekræfter overfor HER&NU, at de hver især har sat deres hjem til salg, men har ingen kommentarer lige nu.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang fik taget afsked: Vi ses igen