Natasja Crone i sorg: Har mistet sin far

Tv-værten hylder sin nyligt afdøde far i et rørende opslag på Instagram.

TV 2-værten Natasja Crone har mistet sin far.

- Hans død kom både hurtigt og langsomt. Med to alvorlige kræftdiagnoser vidste vi godt, at han ikke blev Dronning Elizabeth-gammel. Men han levede heldigvis uden de store gener indtil for få måneder siden. Og så gik det stærkt, skriver Natasja i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: HER ER HUN: Sonny viser hemmelig kæreste frem til 'Vild med dans'

I det rørende opslag hylder hun sin afdøde far, Erik Crone, der var en dansk filmproducer.

- Når det hele syntes virkelig svært, så han altid muligheder for at rejse sig på en ny, spændende måde. Derfor var han også eminent til at lytte og hjælpe. Aldrig fordømmende, aldrig for meget. Altid opmuntrende, anerkendende og klar med en kærlig, halvironisk bemærkning, som han i øvrigt ofte selv grinede højst af, skriver Natasja om sin far, der blev 75 år gammel.

LÆS OGSÅ: Peter Schmeichel stolt af sin datter: Mobning er no go

På opslaget, som du kan se nederst i artiklen, er der et billede af Natasjas far og hans børnebørn, Natasjas to sønner Noah og Samuel. Familien var der for deres far og bedstefar til det sidste.

- De sidste uger holdt vi ham i hånden hver dag og talte om det store, det sjove og det alvorlige. “I er det vigtigste i mit liv, og det har i altid været. Jeg ved ikke, hvor god jeg har været til at sige det, “ sagde han til mig og min søster for en uge siden. Vi var aldrig i tvivl. Han viste det konstant i sin omsorg og endeløse hjælpsomhed, lyder de rørende ord fra Natasja.

LÆS OGSÅ: Prins Christian fylder 17: Farvel til et turbulent år

Og selvom Erik har måtte se døden i øjnene det seneste stykke tid, så har han taget det med oprejst pande.

- Helt til det sidste var han den følsomme kyniker: Jokede galgenhumoristisk med sygeplejersker og læger med en diskret tåre i øjenkrogen. Men uden bitterhed. Jeg har aldrig hørt ham beklage sig eller lægge ansvaret for sin egen livssituation over på andre, skriver Natasja og afslutter:

- Så kære Erik aka Muffe - tak for at være sådan en dejlig far og morfar - og sådan et fint forbillede på at leve livet med en ukuelig tro på, at det hele nok skal gå. Måske ikke helt efter planen, men så på en anden måde, der kunne vise sig at være mindst lige så god. Måske endda endnu bedre.

LÆS OGSÅ: Ti knæ og syv fødder: Sådan blev Daniels danseprotese til

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Natasja Crone (@natasjacrone)