(Foto: SBS/Janus Nielsen)
(Foto: SBS/Janus Nielsen)

Natasha Linea giver Bent mere tid med Lia

Lia kommer til at se meget mere til sin far i fremtiden.

Siden Natascha Linea Kaup og Bent Flink gik fra hinanden for to år siden, har parrets datter, Lia, været hos sin far hver anden weekend og i ferier. Men sådan er det ikke længere.

Lia, der tidligere i år blev storesøster, da Natascha Linea fødte sønnen Novah, har selv ønsket mere tid med sin far. (Foto: Privat)
Lia, der tidligere i år blev storesøster, da Natascha Linea fødte sønnen Novah, har selv ønsket mere tid med sin far. (Foto: Privat)

Lia har nemlig ønsket at være mere hos sin far, og det ønske har 'De unge mødre'-deltageren valgt at efterkomme. Derfor er Bent og Natascha Linea blevet enige om at dele tiden med datteren, så de begge har en uge hver.

- Det bliver meget hårdt at skulle undvære hende så længe. Men Lia gav selv udtryk for, at hun ville se sin far mere, så det fik hun selvfølgelig lov til, fortæller Natascha Linea til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: DRAMA: Store problemer mellem Natascha Linea og Bent

LÆS OGSÅ: Natascha Lineas ville ønske: Vil du være far igen, Bent?

Imod 7/7-ordning

Lia skifter mellem Natascha Linea og Bent hver mandag. Ordningen er ellers noget, som den unge mor altid har været modstander af, men nu er hun altså gået med til at give det et skud.

- Jeg har altid været imod 7/7-ordning, da børnene ikke har en fast base og hele tiden skal flytte mellem mor og far, men jeg må se, hvordan det fungerer for Lia. Hvis hun trives i det, så er det jo bare super godt - og gør hun ikke, så må Bent og jeg finde på en anden løsning, så hun ser og begge noget mere, uddyber hun på sin blog.

Hos Bent og hans forlovede, Jennifer, bliver Lia storesøster senere i år, når parret bliver forældre sammen for første gang til november.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Bent, men det har endnu ikke været muligt.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Bent skal være far igen

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘De unge mødre’-Bent skal have en …

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Bent skal være far igen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.