Natascha Linea fra 'De unge mødre'. i 2015 (Foto: Janus Nielsen / Kanal 4)
Natascha Linea fra 'De unge mødre'. i 2015 (Foto: Janus Nielsen / Kanal 4)

Natascha Linea: Sådan gik vores første date

'De unge mødre'-deltageren var i weekenden på date med den mand, hun har skrevet med siden januar.

I weekenden var tiden inde til det helt store møde mellem 'De unge mødre'-deltageren Natascha Linea og hendes flirt, som hun kom i kontakt med via Facebook i januar og siden har skrevet og ringet mange gange med. Og den 32-årige alenefar til fire fra Sønderjylland skuffede på ingen måde, da de to tilbragte weekenden sammen i Odense.

Her stod den på både på bytur, restaurantbesøg og hygge for de to. Det fortæller en glad Natascha Linea i et indlæg på sin blog.

- Vi mødtes i fredags og fik noget lækkert at spise, hvorefter vi gjorde os klar i fuld julemandskostumer. Vi tog i byen og fejrede, at julebryggen udkom. Fuck, juleøl smager jo hæsligt, og så fik han da lige en forsmag på kendislivet med alle de fans, der kom over og ville tage billeder, og de blev virkelig dummere og dummere, jo stivere jeg blev, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea og bogforlag forsøgt truet til tavshed

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Natascha Linea og Ole tale politik.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Her er sandheden om min date

Skal ses igen

Alt i alt var weekenden en stor succes. Så stor en succes, at de to allerede nu har planlagt date nummer to, hvor den unge mor rejser til Sønderjylland.

- Ja, det gik vildt godt. Vi har aftalt, at vi skal ses igen til december. Her skal jeg se hans bil, og så skal vi bare hyggeputte og snakke, fortæller Natascha Linea til Realityportalen.dk.

Derfor er Natascha Linea heller ikke afvisende over for, at det kan ende med et forhold for de to.

- Ja, han kan sagtens være en kommende kæreste. Vi er blevet enige om at mødes igen og se, hvad der sker. Men vi var begge enige om, at det føltes helt naturligt at putte og holde i hånd og så videre, siger den unge mor, der dog stadig vil holde fyren for sig selv lidt endnu.

- Han er i hvert fald hemmelig året ud, slår Natascha Linea fast.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’