Natascha Linea om datteren: Hun vokser og har det godt

Natascha Linea og kæresten Bent fra 'De unge mødre' kæmper fortsat for deres lille pige.

I Vollsmose sidder der stadig kun to om bordet, hvor der burde være tre. Den unge mor Natascha Linea kæmper fortsat for sin lille pige.

- Hun har det godt og vokser fint. Vi kan ikke udtale os mere om sagen lige nu, fortæller den unge mor til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Emil skal være far

Modvind fra begyndelsen

Lille Lia er et rigtig ønskebarn. Men bedst som familien var ved at blive dannet og parret ville flytte i deres egen lejlighed, røg de i kommunens søgelys. Herefter fik de beskeden om, at deres datter skulle fjernes kort efter fødslen. Parret nåede heller ikke at være en familie mere end få dage, da kommunen endegyldigt fjernede deres datter.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg ved ikke, hvad jeg vil være 

Kamp og støtte

Beskyldningerne mod parret har været mange. Men til trods for det, kæmper parret fortsat videre. Og støtten fra både venner og familie samt deres mange Facebookfans hjælper dem i deres kamp.

- Jeg takker mange gange for de søde beskeder her på Facebook. Det betyder uendeligt meget i denne svære tid. Vi kæmper til den sidste bloddråbe for at få hende hjem igen, og jeg tror på, at det nok skal lykkedes en dag, skrev Natascha Linea for små fjorten dage på sin og Bents Facebookprofil. (redigeret).

LÆS OGSÅ: Natascha Linea takker for støtten

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.