Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Natascha Linea fortryder

Den unge mor er ikke glad for sin deltagelse i tv-programmet.

I 'De unge mødre' har man kunnet følge Natascha Linea Kaup Jensen, lige siden hun som 17-årig blev mor til datteren Lia i 2013. Hun delte ud af sit livs op- og nedture og var ikke bange for at fortælle åbent om nye målsætninger.

LÆS OGSÅ: Mikkel afslører: Amalie afleverede ikke børnene til samvær

Ofte endte hun med at sadle om eller komme på nye tanker, inden hun nåede i mål, men det tog ikke pusten fra den unge mor. For nogle år siden trak hun sig fra programmet, men siden har man kunnet følge hendes liv på Instagram, hvor hun har mere end 10.000 følgere.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor kalder Lia en anden for mor

Selvom Natascha Linea stadig deler ud af sit liv, så afslører hun i en spørgerunde på Instagram, at hun ikke ser tilbage på sin tv-optræden med glæde. Her lyder et af spørgsmålene nemlig, om der er noget, hun har fortrudt ved 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss frygter at føde alene

- Ja, min deltagelse, lyder det kontante svar, som dog er suppleret med en grinende smiley.

I samme spørgerunde fortæller hun, at hun har det virkelig godt for tiden, og at hun er glad for, hun i februar sidste år valgte at flytte til Mors. Her er hun faldet godt til, og hun er godt i gang med sin drømmeuddannelse som social og sundhedshjælper.

Nok at glæde sig til i 2023

Noget tyder da også på, at fremtiden ser lys ud for den unge mor til tre, da hun kort før nytår skrev en opdatering omkring året der gik:

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

- Året sluttede på den bedste og mest fantastiske måde, og jeg fik den bedste gave, jeg nogensinde kunne ønske mig. Jeg må desværre ikke offentliggøre det endnu. Men 2023 bliver et magisk år både for mig, min familie og for min fremtid.

Natascha Linea har siden december 2020 været gift med Mathias, som er far til hendes mellemste barn, sønnen Novah.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg melder ud: Det er slut

Mathias har siden efteråret 2021 siddet i fængsel, men Natascha Linea har i en anden spørgerunde afsløret, at han gerne skulle komme ud i 2023. Hun ville dog ikke ud med den præcise dato for hans løsladelse.