I de senere år af serien kom Nanna Dan Eliasen, kæresten Ditlev og datteren Malucca. Foto: SBS: Krestine Havemann
I de senere år af serien kom Nanna Dan Eliasen, kæresten Ditlev og datteren Malucca. Foto: SBS: Krestine Havemann

Nanna og Ditlev er sammen igen

Efter kort tid fra hinanden har Nanna og Ditlev nu besluttet sig for, at de vil give forholdet en sidste chance.

Det er ikke mange uger siden, at Realityportalen kunne fortælle, at Nanna og Ditlev fra 'De unge mødre' ikke længere dannede par. Forklaringen lød, at de oveni rollen som nye forældre helt havde glemt at være kærester. Det har de imellemtiden fundet ud af, og nu giver de forholdet en chance mere.

- Vi har bare begge to virkelig nosset os sammen.  Ditlev er begyndt at hjælpe rigtig meget til med Malucca og behandler mig mere som kæreste. Det har jeg manglet meget. Jeg har kun været mor for Malucca og hjælper på deltid for Ditlev, eller støtte. Og det, at han har ændret så meget på sin måde at være på overfor mig, gør at jeg har været i meget bedre humør, fortæller Nanna til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Jeg har i lang tid haft en kort lunte overfor Ditlev og blev irriteret over selv det mindste, men jeg var så skide frustreret over, at han slet ikke ville være i nærheden af mig.

LÆS OGSÅ: Nanna og Ditlev er gået fra hinanden

Fortryder ikke bruddet

Selvom de er sammen igen og alt er godt nu, så fortryder Nanna ikke, at hun og Ditlev slog op.

- Jeg har ikke fortrudt, at vi gik fra hinanden, for det har hjulpet SÅ meget på det. Hvis vi ikke havde gjort det, var vi stadig i den sure gamle tromle, og bare blevet mere og mere nederen over at være sammen, og det ville Malucca helt klart kunne mærke.

Netop Malucca mener Nanna ikke har mærket så meget til bruddet, for de snakkede sammen dagligt, og hun så stadig sin far på skype og facetime.

LÆS OGSÅ: Nanna: Jeg har mistet veninder pga. Ditlev 

Det er sidste chance

Og selvom on off forhold er meget almindeligt i 'De unge mødre', så skal det ikke være sådan for Nanna og Ditlev. Det er Nanna nemlig meget imod.

- Jeg vil absolut ikke have Malucca skal vokse op i en ustabil familie, hvor hendes forældre ikke kan tage sig sammen, derfor er det også sidste chance vi giver det nu, fastslår Nanna.

Parret er dog rigtig glade for at have fundet sammen igen, og de nyder rigtig meget at fejre juletiden sammen med deres datter.

LÆS OGSÅ: Nanna: Derfor havnede jeg i 'De unge mødre'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.