Nanna-Johanne fra 'De unge mødre' (Foto: Discovery Networks Danmark/Krestine Havemann)
Nanna-Johanne fra 'De unge mødre' (Foto: Discovery Networks Danmark/Krestine Havemann)

Nanna-Johanne er kærester med sin venindes bror: Sådan har det påvirket venskabet

Nanna-Johanne er kærester med sin bedste venindes lillebror.

Nanna-Johanne Fonnesbæk fra 'De unge mødre' er i et lykkeligt forhold med kæresten Jannick Mozart, som er hendes bedste veninde Annicas lillebror. Nanna-Johanne mødte Jannick gennem sin veninde, og nu er de også flyttet til Silkeborg, hvor veninden og Jannicks søster bor. At hun er blevet kærester med Annicas bror har ikke ændret på deres venskab, tværtimod.

- Annica er min tætteste veninde, og vi deler alt med hinanden - også selvom jeg er sammen med hendes bror, fortæller Nanna-Johanne til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ung mor fejrer skilsmisse: Det kan godt være lykkeligt

De to veninder har dog haft det oppe at vende, at Nanna-Johanne nu er kærester med Annicas lillebror, og de har talt om, hvordan de skal takle det.

- Vi har snakket rigtig meget om det og var allerede til at starte med ret enige om, at det aldrig skulle ændre på vores venskab, fortæller Nanna-Johanne, der har været sammen med Jannick i fem måneder nu.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe skal hjælpe døende patienter

Som én stor familie

Det er ikke kun Nanna-Johanne og Annica, der klinger godt sammen.

- Vi har det allesammen godt sammen. Annica og jeg er tætte veninder. Annicas kæreste, Nikolaj, og Jannick klinger mega godt sammen. Børnene er venner og leger enormt godt sammen. Det er bare skønt, at vi kan have det sådan, fortæller Nanna-Johanne, der sammen med kæresten for nylig er flyttet til Silkeborg.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ung mors 10-årige datter presset for nøgenbilleder

- De har været en kæmpe støtte for børnene og jeg, da vi skulle flytte til Silkeborg, fortæller Nanna-Johanne, der i dag ikke bor langt fra sin bedste veninde, og som har gjort deres venskab endnu stærkere, da de nu ser hinanden meget ofte.

LÆS OGSÅ: Dansk tv-vært skal skilles

Nanna-Johanne har sønnerne Julius og Miclas, der har hver deres far, og som Nanna-Johanne hver anden weekend skal køre fra Silkeborg og til Hvide Sande på farweekend. Jannick har ingen børn, men parret udelukker ikke, at de skal have det en dag.

- Hvis alt går godt, så ja, skriver Nanna-Johanne i en spørgerunde på Instagram til spørgsmålet, om hun og Jannick ønsker at få børn sammen på et tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Instagram-stjerne har fået delebarn