Foto: SBS
Foto: SBS

Nanna: Derfor gik Ditlev

I aftenens afsnit af ’De unge mødre’ gik Ditlev fra Nanna. Læs her hvorfor han gik, og hvilken betydning det har haft på deres forhold efterfølgende.

Det går op og ned i ethvert kæresteforhold, og det måtte Nanna også sande i aftenens afsnit af ’De unge mødre’, hvor Ditlev gik fra hende. Nanna har sit bud på, hvorfor Ditlev gik.

- Jeg tror bare, at det hele var lidt for overvældende for Ditlev, da det jo er en stor ting (for alle), når de bliver forældre. Derudover var hans svoger lige død dagen inden, så det fyldte også meget. Ditlevs reaktion kom så bare pludselig om natten, da det blev for meget, at han ikke kunne tage sig af Malucca 100 procent grundet hans manglende balance, den lammede arm osv., fortæller Nanna til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Nanna: Jeg har mistet veninder pga. Ditlev

Hans tab og hans beslutning

Selvom Ditlev gik pludseligt, var Nanna alligevel meget afklaret omkring det.

- Jeg var faktisk rigtig ok med det, situationen taget i betragtning. Jeg var selvfølgelig øv over, at det var sådan, han havde det, men jeg ville ikke gøre alverden for, at han skulle blive, fastslår Nanna og fortsætter:

- Malucca kommer i første række, og hun får min fulde opmærksomhed, og hvis han ikke ville bo med os mere, så var det hans tab og hans beslutning. Det skulle jeg ikke rette op på, når jeg ikke havde noget med den beslutning at gøre, forklarer den unge mor.

LÆS OGSÅ: Nanna: Vores datter er en gave

Har påvirket forholdet

Nanna indrømmer dog, at situationen har påvirket deres forhold efterfølgende.

- Det går ikke helt fantastisk for vores forhold. Det sætter sig, når ens partner og far til ens datter bare har villet smutte. Jeg forstår godt hans frustration på daværende tidspunkt, men jeg synes ikke, at det retfærdiggør bare at skride midt om natten. Men vi har besluttet os for at se, om det ikke godt kan komme på rette spor igen, da vi begge er af den holdning, at når der er et barn involveret, så må man kæmpe mere for tingene - særligt for hendes skyld, men stadig ikke for enhver pris, lyder det fra Nanna.

LÆS OGSÅ: Nanna irriteret over bryst-snak i 'De unge mødre'

Stædighed og temperament

Nanna erkender, at det især er hans stædighed og hendes temperament, som er en forfærdelig cocktail.

- Det er minusset ved vores forhold, men vi ender altid ud i grin, selvom vi er rygende uenige, indrømmer Nanna.

Det positive ved at være sammen med Ditlev er dog altoverskyggende.

- Det skønne ved Ditlev er, at han er så dejlig en ven. Han er den bedste støtte, og jeg kan snakke med ham om alting. Det allerbedste er dog, at han er verdens bedste far for Malucca. Jeg kunne ikke have en bedre far til min datter, slutter den unge mor.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.