Nadja Hansen afslører: Fik depression efter 'Paradise Hotel'

Det fik store konsekvenser for Nadja at medvirke i 'Paradise Hotel'.

Selvom det ser ud til at være liv og glade dage blandt deltagerne på 'Paradise Hotel', så er det ikke ligefrem sådan, virkeligheden forholder sig.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-veninder afslører: Derfor har vi skrevet en bog

Tidligere har Nadja fortalt, at hun under optagelserne havde det så dårligt, at hun kastede blod op flere gange. Men hun fortsatte med at have det dårligt, efter hun kom hjem fra Mexico.

Det fortæller hun nu ærligt til Realityportalen.

- Jeg fik en depression. Jeg kom ikke op om morgen og droppede ud af mit studie, fordi jeg kunne ikke overskue noget af det i mit hoved. Jeg var så ked af det, fortæller hun til Realityportalen.

Et knust hjerte

Det er ingen hemmelighed, at Nadja havde det svært inde på hotellet. Hun forelskede sig hovedkuls i Lenny Pihl, som hun blev 'Paradise'-kærester med. Det var et turbulent forhold, hvor seerne kunne følge med i deres op- og nedture.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Nadja om voldelige forhold: Troede, jeg var syg

En dag på hotellet blev Nadjas hjerte knust, da hun fandt ud af, at Lenny havde været sammen med hendes bedste veninde på hotellet, Tine. En oplevelse, som ifølge Nadja blandet andet var medvirkende til, at hun fik en depression.

- Jeg fik et chok, da jeg kom hjem. Jeg havde fået knust mit hjerte, og pludselig blev jeg genkendt på gaden, det havde jeg svært ved at kapere. Derfor blev det for meget for mig med uddannelse og hverdagsliv, afslutter hun og tilføjer, at hun i dag har det bedre.

- Jeg synes ikke, jeg er kendt mere. Det er stilnet af, så jeg tænker ikke over det mere.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Lenny erkender: Bruddet med Nadja har taget hårdt på mig

I sidste uge kunne vi afsløre, at Nadja har fået en ny kæreste, og mon ikke han er med til at holde hendes humør højt.

- Man kender ham ikke fra noget. Vi har været sammen i fire måneder, så det er stadig ret nyt, fortæller Nadja og afslører også, at de har mødt hinanden på Mallorca, men hun ikke ønsker at oplyse, hvem den heldige fyr er.

Realityportalen har forholdt kritikken til Viaplay, men de er ikke vendt tilbage med en kommentar.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Nadja slår fast: Det er helt slut med tv