Nadialine retur fra London med selvtillid

Den mørkhårede skønhed Nadialine ønsker sig brændende en karriere som sangerinde. Tidligere har hun haft tendens til ikke at tro nok på sig selv, men det har et besøg i London ændret på.

I bestræbelserne på at forfølge en sangkarriere har Nadialine været en tur i London. Her har hun mødt sangcoachen Kim, og det har fyldt den tidligere Paradiso med selvtillid.

- Mit møde med Kim i London var et wake-up-call til, at jeg skal tro mere på mig selv, og lade være at fortælle mig selv, at jeg ikke kan. For det kan jeg. Hun fik ting frem i mig, som jeg ikke troede, var muligt, fortæller Nadialine til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Nadialine: Jeg inspirerer mine fans

Har allerede fået et job

Den professionelle assistance har prompte sat positive aftryk på Nadialines selvtillid, og har inspireret hende til at give den en ekstra skalle, for at nå sine mål som sanger, og der har allerede kastet sit første job af sig.

- Siden mit møde (i London red.) har jeg arbejdet hårdt, og har været en del af et show kaldet Kabaret Hemmelig, som havde premiere i lørdags. Det er stablet på benene af Patrick Spiegelberg og Jonas Worup, som selv er inde for showbizz. De danser for Infernal, optræder med FANFARE og skriver også selv musik, beretter Nadialine.

Et kortsigtet mål er dermed nået, men Nadialine har en tyrkertro på, at hun nu nærmer sig et gennembrud og dermed også den anerkendelse, hun selv synes, hun fortjener.

- Jeg har altid haft denne drøm og jeg vil gøre det helt rigtigt. Jeg vil anerkendes for mit talent og har virkelig rykket mig, slutter københavneren.

Hvordan Kim får forløst Nadialines sangtalent, og hvordan det går de øvrige deltagere i 'Mig og Min Mor', kan du se i aften klpk 20 på Kanal4.

Kan du ikke vente så længe, kan du se seneste indlæg på Nadialines blog her.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.