Foto: http://nadialinevonbach.com/
Foto: http://nadialinevonbach.com/

Nadialine nu som blondine

Sommeren står for døren, og Nadialine er klar med sommer looket.

Sommeren er i gang, selv om vi ikke mærker meget til det. Men selv om solen ikke står fast på himlen, så har Nadialine sommer looket klar.

- Jeg har været mørkhåret nærmest hele mit liv, så nu skulle det bare være nu, for jeg trængte til sommmerlækkert hår. Der er ingen tvivl om, at jeg elsker mit tidligere mørke hår, men jeg måtte prøve noget nyt, fortæller Nadialine til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Jessica og Jette lever amerikansk

Var betænksom

Nadialine er en pige, der ikke er bange for at kaste sig ud i nye projekter, men når det gælder hendes hår, så er det anderledes.

- Jeg er til tider en meget spontan, energisk og eventyrlysten pige, hvor der skal ske noget. Jeg har altid mange bolde i luften på en gang, men et sted, jeg aldrig rigtig har rykket mig og sprunget ud i ekstremerne, er mit hår, forklarer hun.

At hårforandringen blev nu, skyldes hendes dygtige frisør.

- Jeg har en rigtig dygtig frisør, Christina Solander, som arbejder i Københavns bedste salon, Hair construction. Så vi aftalte en "hair-date", og så forandrede hun mit look fra seniorita til superlækker sommer prinsesse. Jeg er virkelig glad for det, men det har også taget mig lang tids ubeslutsomhed - for skal, skal ikke.

LÆS OGSÅ: Jessica Priscilla flytter sammen med kæresten

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.