Foto: SBS
Foto: SBS

Nadialine: Jeg er intet uden mine læsere

Kampen om at vinde titlen som 'Årets Internationale Blogger' er i fuld gang – og det er en titel, som vil betyde, at Nadialine danser hele vejen hjem fra Oslo

Blog-verdenen er yderst populær for tiden, og flere og flere kaster sig over genren, der gør det muligt at ytre sine personlige holdninger og meninger. En af dem, der for alvor har kastet sig ud i et blogging-eventyr er Nadialine von Bach – og det er et eventyr, der startede sidste jul og allerede har ført hende til slutfasen om at blive ’Årets Internationale Blogger’.

- Jeg er overrasket over at være nomineret (red. til Wixen Awarden 2013). Jeg er rørt, beæret og stolt over at opnå det med min blog. Jeg ville ikke være kommet i finalen, hvis det ikke havde været for alle mine læsere fra nær og fjern. Jeg er meget taknemmelig, fortæller en glad Nadialine von Bach til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Tina Maria: Jeg er så beæret

Stor anerkendelse

Det er kombinationerne af lækre billeder og anderledes outfits, der har ført den modebevidste pige til finalen i Europas største blog award – og det har allerede kastet en del tilbud af sig.

- Jeg bliver allerede kontaktet  af rigtig mange designere, som vil sende mig deres nye kollektion eller andre ting. Jeg er allerede blevet inviteret til fremvisning i diverse showrooms, siger Nadialine med et stort smil på læben og fortsætter.

- Jeg tør slet ikke at tænke på at vinde. Det vil selvfølge betyde, at jeg ved, at jeg nu er anerkendt for det, jeg laver og elsker så højt. Det ville være et kæmpe klap på skulderen og starten på et helt nyt blog-kapitel – og så lover jeg, at hvis jeg vinder, så danser jeg hele vejen hjem fra Oslo.

Konkurrencen afgøres i Oslo den 18. februar.

LÆS OGSÅ: Zentropa Film har spottet Joy

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.