Nadia Shila og kæresten er startet i parterapi

'De unge mødre'-deltageren og kæresten arbejder på deres forhold, inden de om kort tid bliver forældre.

Nadia Shila Petersen og hendes forlovede, Jeremy, bliver formentlig forældre i løbet af den næste måneds tid. Parret har allerede gennemgået en del ting på den korte tid, de har kendt hinanden, og efter en periode som hjemløse er de nu kommet væk fra gaden igen.

Det er dog ikke altid lige nemt pludselig at skulle være under samme tag, og Nadia Shila og Jeremy har derfor taget forskud på problemløsningen, inden problemerne for alvor rammer. Det fortæller den unge mor på parrets blog.

- Vi har valgt at gå i parterapi, så vi kan lære at kommunikere bedre, da det er vores største problem. Han reagerer på én måde, for eksempel ved at sige ikke så pæne navne, og jeg reagerer ved at gå fra skænderier, hvilket heller ikke er så godt, skriver hun.

SE BILLEDET: Nøgen Nadia Shila viser kroppen frem

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det ser ud, når Nadia Shila og kæresten er ude at tigge om penge.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Vi er ikke længere hjemløse

Frygter vreden

I blogindlægget fortæller Nadia Shila også, at hendes forlovede er begyndt i individuel terapi.

- Jeremy er lidt bange for sin vrede, især efter den episode med sin søn (hvor han stak sin dengang 1-årige søn en flad, red.), og det er noget, han virkelig gerne vil arbejde med, skriver Nadia Shila og fortæller, at deres forskellige opdragelsesmetoder også kan give problemer.

- Som forælder er jeg meget blød, og jeg værdsætter ifavnsk opdragelse en smule mere, end han gør, da han er meget streng som forældre. Derfor er vi nødt til at finde balancen mellem at være for blød og for hård.

Her kan du læse hele blogindlægget om parrets terapi.

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila afslører: Så vildt er vores sexliv

LÆS OGSÅ: Nadia Shila har truffet svær beslutning: Derfor gjorde vi det

LÆS OGSÅ: Geggo om Nadia Shila: Mit mor-hjerte græder