Nadia Shila er bekymret for sin mor: Hun ved ikke, hvad hun laver

Endelig er Nadia Shilas mor kommet for at besøge hende, men stemningen er mildest talt anspændt.

I næste uges afsnit af 'De unge mødre' kan man følge Nadia Shila, som har fået besøg af sin mor Heidi i San Fransisco. Men der er langt fra dømt hyggeligt familiebesøg, for der går kun kort tid, før mor og datter begynder at mundhugges. Nadia Shila er nemlig ikke enig i Heidis valg, men Heidi selv mener, at hun har helt styr på sin situation.

- Jeg er lidt bange for, at ham hun bor hos snyder hende, for lige nu bor hun i en bil, og det betaler hun 500 $ for om måneden, og det synes jeg er helt vanvittigt. Det er penge ud af vinduet, fastslår Nadia Shila i programmet og fortsætter:

SE BILLEDET: 'Årgang 0'-Stephanie har fået ny kæreste

- Det går mig rigtig meget på, at min mor stadig bor på gaden. Jeg synes ikke, det er fedt at se, at hun ligesom har givet op og ikke gør noget for sig selv.

Nadia Shila mener ikke, at Heidi tænker sig rigtigt om, og hun burde i stedet spare sine penge op og arbejde på at komme væk fra gaden, ligesom den unge mor selv har gjort.

Få et smugkig på tirsdagens afsnit øverst i artiklen, og se med på tirsdag kl. 20.00 på Kanal4 eller allerede nu på DPlay.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila går i Natascha Lineas fodspor

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Jeg har fejlet rigtig meget med Kyle

LÆS OGSÅ: Nadia Shila er skuffet over sin mor: Det er hårdt