Nadia og Peter har sammen to-årige Liam. (Foto: TV3)
Nadia og Peter har sammen to-årige Liam. (Foto: TV3)

Nadia og Peter er kærester igen

Det var den helt store kærlighed, da 'For lækker til love'-baben Nadia scorede Peter i '6 på date'. De gik dog fra hinanden, men forinden var Nadia blevet gravid. Men nu har de to fundet kærligheden igen.

Det var den helt store lykke for divaen Nadia Berg, da hun tidligere i år kunne meddele, at hun var gravid. Denne meddelse var til trods for, at hun og faderen til barnet Peter ikke længere var sammen. De to har dog bibeholdt kontakten og genfundet kærligheden igen.

- Vi har hele tiden set hinanden on and off, siden vi gik fra hinanden midt januar. Det er først bare officielt nu, da jeg vil være sikker på, at det er det her, han vil. Folk har det med at sprede onde rygter om Peter, og jeg har så først fundet ud af nu, at de ikke er rigtige. Men sådan er det at lave tv åbenbart, fortæller Nadia til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Realitypar jubler: Mirakel-baby på vej

Intet bryllup på vej

Sådan ser Nadias fine mave ud. (Foto: Privat)
Sådan ser Nadias fine mave ud. (Foto: Privat)

Det har været en stor omvæltning at skulle vænne sig til Nadias gravide mave, og derfor har hun også ville være helt sikker på Peter, inden han kom ind i hendes liv igen.

- Peter lagde alle kort på bordet, så jeg er ikke længere i tvivl om, at Peter vil mig og Snøvsen, og så kan man jo ikke ønske sig mere.

Men selvom Nadia er lykkelig og forelsket, er hun ikke begyndt at kigge på brudekjole og rækkehus endnu.

- Selv om vi officielt er sammen igen, så skal vi ikke flytte sammen eller giftes, bare fordi vi venter barn. Vi gør det på den måde, som fungerer bedst for os, og så nyder vi bare, at vi er kærester, fortæller den smukke pige.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.