Også Philip May var til stede i lufthavnen. Han var netop hjemvendt fra optagelserne i Argentina. (Foto: Janus Nielsen)
Også Philip May var til stede i lufthavnen. Han var netop hjemvendt fra optagelserne i Argentina. (Foto: Janus Nielsen)

Mystik om nyt reality-program i junglen

En lang række kendte er taget til Thailand for at filme et nyt reality-program.

Hvis man er flittig følger af reality-stjernerne, er det næppe gået ens næse forbi, at en række reality-kendisser er draget til et eksotisk sted, hvor de er ved at optage et tv-program. Det har flere meldt ud på deres sociale medier.

LÆS OGSÅ: Uhh! Se Linses nye fyr fra Tinder

- Er inaktiv de næste par uger, da jeg er draget på eventyr til Østen, for at optage noget TV. Savnet til min familie bliver det ypperste hårdeste nogensinde, skriver Philip May på sin Instagram, og flere følger trop:

- OFFLINE DE NÆSTE 14 DAGE! Kan I gætte, hvad jeg laver?, skriver Mathias Hjort til en video, hvor han blandt andet fortæller, at opdateringen er en del af det, han laver, inden han altså lukker ned for Instagram.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

- Jeg synes lige, at I alle fortjener en ordentlig forklaring på, hvorfor jeg lige pludselig bare er rejst langt væk fra alt. Det har været ret svært for mig at dele fra min hverdag, da jeg har haft utroligt travlt. Jeg er lige nu i udlandet for at optage noget mere tv, hvilket kommer til at blive en utrolig og uforglemmelig oplevelse endnu en gang. Endnu et eventyr begynder, og jeg kan seriøst ikke vente, til I har muligheden for at se det, skriver Sinan fra sidste års 'Paradise Hotel' på sin Instagram.

- Jeg er taget i vildmarken i Østen de 14 dage, hvor jeg optager et program. Wish me luck, skriver Lea Othmar, som også er kendt fra 'Paradise' på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Uhh! Vender disse realitystjerner tilbage til skærmen?

- Jeg kan fortælle, at jeg lige nu er i Østen for at optage et nyt spændende TV-program, som I kan se senere på året. Derfor er der lidt stille fra mig herinde de næste par uger, lyder det fra Rasmus Lindjberg fra 'Prince Charming', som altså også er med i det nye program.

LÆS OGSÅ: Fie afslører: Sådan er min aftale med faren

Det vides ikke præcis, hvad det er for et program, alle stjernerne er ved at optage, men ifølge Realityportalens oplysninger er der tale om et helt nyt program, og optagelserne finder sted i Thailand. Derudover har deltagerne mulighed for at vinde 250.000 kroner, og selvom mange følgere gætter og håber på det, skulle der ikke være tale om 'Divaer i junglen'.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Mum Fitness (@mathiashjort_)