’Muldvarp’ i ’Big Brother’-huset

De nye ’Big Brother’-deltagere tror, at de alle er inde i huset på samme vilkår. Men hvad de ikke ved er, at én af deres nye kammerater er castet som ’Muldvarp’.

Ingen af deltagerne ser ud til at spekulere i ’spion-tanker’, da Realityportalen.dk møder deltagerne i deres nye hjem. Alt er fryd og gammen - og alle fester med alle. Men hvad deltagerne ikke ved er, at Elise er blevet castet til denne sæsons ’Muldvarp’ og derfor ikke skal være i huset lige så længe som de andre.

I virkeligheden er 25-årige krøltop Elise journalist fra 'Se og Hør' og bliver seernes forlængede arm. Elise skal ’agere ’Muldvarp’ i denne sæson 'Big Brother' og derfor er alt omkring Elises færden i huset stadig meget hemmeligt. Hverken deltagerne eller seerne ved, hvad ’Muldvarpe’- Elises rolle bliver i ’Big Brother’.

Det er dog sikkert, at deltagerne hele vejen igennem vil blive taget ved næsen, og mon ikke den lille frække ’Muldvarpe’-Elise også vil lave ravage i huset inden sit exit?

Det ligger endnu ikke fast, hvor længe Elise skal være i huset, men rygter fra 'Big Brother'-produktionens side lyder på en uges tid.

LÆS OGSÅ: Vildt 'Big Brother'-stunt: De tog røven på os!

Følg med på Realityportalen.dk og Kanal 5 hver aften kl. 21. og find ud af hvilken ravage den hemmelige ’Muldvarp’ skaber.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.