Foto: TV3
Foto: TV3

Mr. Jungle-Patrick: Jeg er heldig med mine forældre

I aftes sang Patrick en sang i Miss/Mr. Jungle-konkurrencen i ’Divaer i junglen’, som minder ham om, hvor åbne hans forældre var, da han sprang ud som homoseksuel.

I aftes var der talentkonkurrence i ’Divaer i junglen’, hvor Miss eller Mr. Jungle skulle kåres. Divaerne blev bedømt på et modelbillede samt en selvvalgt optræden foran tre dommere. Patrick valgte at synge en sang. Med maksimum point for både billede og sang, løb Patrick med titlen som Mr. Junglen. Men det havde Patrick ikke set komme.

- Jeg havde overhovedet ikke regnet med at blive Mr. jungle. Pigerne er jo super lækre, og jeg troede ikke, at jeg havde en fordel med kæmpe bakteriefyldte øjne og doped op på hestepiller, siger Patrick til Realityportalen og fortsætter:

- Billedet var super nice. Jeg er så glad for det. Mit billede var det bedste. Med hensyn til sangen havde jeg en historie omkring min familie, så det var nok derfor, at jeg vandt.

LÆS OGSÅ: Joy har fundet en mistænkelig knude

Forældre er frisindede

Sangen, som Patrick valgte at synge, betyder meget for ham. Den minder ham nemlig om, hvor åbne hans forældre var, da han sprang ud som homoseksuel.

- At springe ud til dine forældre er en af de største punkter i dit liv som homoseksuel, og det tror jeg, at alle vil skrive under på.
 Så at have en far, der overhovedet ikke er dømmende, er virkelig rart. Jeg har virkelig været heldig med, at mine forældre er så frisindede. Det er nok også derfor, at jeg er så crazy, for jeg har altid kunne, hvad jeg ville, siger Patrick.

LÆS OGSÅ: Jeanette er gået fra Julian

Du kan høre Patrick synge sangen igen herunder:

http://www.youtube.com/watch?v=Ro8Ofx1vbao

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.