Morten Kjeldgaard taler ud: Min mor ville kurere min seksualitet

Ifølge en mail Morten Kjeldgaard modtog fra sin mor kunne en forening ved hjælp af biblen kurere ham.

Lige for tiden kan man i 'Til middag hos' få et endnu dybere indblik i manden bag den altid smilende danser Morten Kjeldgaard. Han har før fortalt om det at springe ud og om sine forældres forhold til hans seksualitet, hvilket også kom på bordet i løbet af hans aften som vært, hvor hans erindringer chokere sine meddeltager.

LÆS OGSÅ: Vil være forældre sammen: Afslører deres deadline

I 'Til middag hos' er det Mortens tur til at imponere de fire andre deltagere: Rosa Lund, Laura Drasbæk og Nicolas Dalbys med sit værtskab, tre retters menu og underholdning.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Morten og Pernille Blume fortæller om at danse sammen i 'Vild med dans'...

I løbet af aftenen kommer de ind på Mortens seksualitet, og hvor svært det var for ham.

- Det var bare sådan et smack lige i face, da jeg får den mail, fortæller Morten ærligt sine tydeligvis chokerede og berørte meddeltager, imens han med en knyttet næve slår ud i luften for at understrege den følelse, som der gik igennem ham, den dag hvor hans mor havde sendt ham en mail og foreslog ham en forening, der efter sigende skulle kunne kurere hans homoseksualitet.

LÆS OGSÅ: Pernille Blumes store kærlighed: Jeg er ikke jaloux

Morten kan godt selv høre, hvor sindssygt det egentlig lyder, når han fortæller om det. Men han tror også på, at det var hendes forsøg på at hjælpe ham.

- Men det viser bare, tror jeg, hvor desperat hun har været for at hjælpe, forklarer Morten.

LÆS OGSÅ: CHOK! Er Mascha Vang færdig i ‘Vild med dans’?

Bliv klogere på Mortens forhold til sine forældre i dag og hans vej til anerkendelse af sig selv i sæson 11 af 'Til middag hos', som nu kan ses på TV3 og på Viaplay. Se et klip herunder.