Morten Kjeldgaard indrømmer: Jeg er ikke en god kæreste

'Vild med dans'-perioden er altid hård for det forlovede par.

'Vild med dans' er benhårdt arbejde for de profesionelle dansere, der uge efter uge skal træne med deres dansepartnere og være klar til at imponere dommerne fredag efter fredag.

Sådan er det også for 37-årige Morten Kjeldgaard, der i år danser med Katerina Pitzner, og som er på sin 11. sæson som professionel danser i programmet.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen har født

Mortens forlovede, 'Bagedyst'-stjernen Frederik Haun, har derfor stået på sidelinjen hvert efterår i de fire år, parret har været sammen.

- Jeg savner ham da derhjemme. Det er altid hårdt, når 'Vild med dans' er på, og der er en anden, der tager alt hans tid, men omvendt synes jeg også bare det er mega fedt at se ham blomstre i programmet, og jeg håber bare, at han går hele vejen. Så jeg støtter op og håber på, vi får noget tid sammen bagefter, fortæller Frederik, da HER&NU møder parret til gallapremiere på 'Hvor flodkrebsene synger'.

LÆS OGSÅ: Mascha afslører: Har endelig fundet den rette medicin

Frederik står stadig trofast ved sin forlovedes side i hans danseeventyr.

- Jeg har været inde i studiet de sidste tre fredage, og når jeg ikke er i studiet, så ser jeg det hjemme på sofaen. Jeg følger troligt med og sender alle de stemmer, man overhovedet kan. Så får jeg en større julegave, griner Frederik.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde hyldes for undertøjsbillede

Den ekstra indsat fra Frederiks side er i den grad noget, der kan mærkes hos Morten. Ikke kun på stemmerne, men også i hverdagen.

- Han er virkelig god til at vaske tøj og sørge for, at jeg får noget at spise. Jeg tror, det er efter at have været på sidelinjen nogle år på 'Vild med dans'. Jeg er virkelig ikke den bedste kæreste lige for tiden. Sådan er det bare. Men Frede omfavner det, og det er jeg glad for, afslutter en storsmilende Morten, der sammen med Frederik købte hus sidste måned.

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten frygter fremtiden