(Fotograf: James Thisted)
(Fotograf: James Thisted)

Monique raser: Jeg er så skuffet over Mark

Monique er langtfra tilfreds med, at Mark har introduceret deres piger for Sarah Amalie.

Allerede til snigpremieren på 'Ex on the Beach' kunne Mark Bøgelund og Sarah Amalie Kristiansen afsløre, at de havde fået et godt øje til hinanden efter hjemkomsten til Danmark.

Dette medførte dog store problemer mellem de ellers så gode venner Mark og Frederik Skovbjerg, og de var ved at komme op at slås. Frederik fastslog nemlig, at Mark og Sarah Amalie var begyndt at se hinanden, mens Frederik og Sarah Amalie stadigvæk datede. Både Mark og Sarah Amalie slog dog fast, at kærligheden først var opstået, efter det var slut mellem Frederik og Sarah Amalie.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie: Derfor hader Mark og Frederik hinanden

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt

I starten af september blev de to reality-fyre dog forsonet igen, og Frederik accepterede, at Mark og Sarah Amalie datede.

Nu har Sarah Amalie og Mark dog taget forholdet til næste step, da de to officielt er blevet kærester. Det afslørede Sarah Amalie overfor Realityportalen.dk tidligere i dag, hvor hun også fortalte, at hun har hilst på Marks to døtre, Manila og Marina, som han har sammen med Monique.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program

Det viser sig dog, at Monique langtfra er tilfreds med, at Mark har introduceret Sarah Amalie for de to døtre:

- Jeg fandt ud af ved et tilfælde, at Sarah Amalie har hilst på pigerne. Ved et tilfælde var jeg hjemme ved Sarah Amalie, fordi jeg havde brug for noget luft, og Mark og Sarah hjalp mig. Der fik jeg det så at vide, men Mark havde ingenting sagt til mig på forhånd. Så han er gået bag min ryg, hvilket ikke er okay. Han siger, det kun varede fem minutter, men hvad ved jeg. Han lyver om så mange ting, lyder det fra en vred Monique, der fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om brud: Han truede mig

- Jeg har ikke noget imod Sarah, jeg synes, hun er en skøn pige. Mark, hende og jeg har også været i byen sammen. Så det har intet at gøre med hende, at jeg er sur over det, kun noget med Mark, og Sarah Amalie ved også godt, at jeg ikke er tilfreds med, at hun har hilst på pigerne bag min ryg. Mark burde bruge mere alenetid med sine børn i stedet for alt det andet. Jeg har egentlig ikke så meget at sige om ham længere. Jeg er så skuffet over ham.

Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Mark omkring situationen, men det har ikke været muligt.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Sarah Amalie og Frederik har sex igen

SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama