Monique om forholdet til Jamie: Sådan har vi det i dag

Monique og Jamie havde ikke meget til overs for hinanden, da de skiltes i dagens afsnit af 'Paradise Hotel'.

I dagens afsnit af 'Paradise Hotel' ryger Monique ud til fordel for Jamie, som overtallet af de resterende gæster på hotellet ser fordele i at beholde. Han ender dog med at ryge ud senere samme dag, og det kunne man forestille sig ville fryde hans tidligere partner Monique, som efterlod hotellet uden meget til overs for den 22-årige turbosnakker fra Slagelse.

Hun får blandt andet kaldt ham en klaphat, og generelt har tonen mellem parret ikke været god i de seneste afsnit. Faktisk lykkedes det aldrigt de to at finde melodien i forholdet og opbygge et stærkt partnerskab.

LÆS OGSÅ: Kendispar venter barn

- Jamie og jeg havde hele vejen igennem et turbulent forhold til hinanden, da han spillede sit eget spil og ikke spillede sammen med mig som partner. Det er virkelig langt fra alt, man ser, siger Monique og uddyber:

- Grunden til, at jeg blev så sur, er fordi, at han hele tiden havde en attitude overfor mig, også selv da jeg røg ud. Det ser jeg ingen respekt i.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne tæt på at dø af corona

Et godt forhold i dag

I dag har forholdet imellem det tidligere 'Paradise'-par dog ændret sig til det bedre. Jamie har nemlig vist sig fra en bedre side, efter de er kommet hjem fra Mexico, og det klæder ham.

- Jeg har det super godt med Jamie i dag. Jeg synes, han er en rigtig skøn fyr, som blev misforstået en hel del inde på hotellet, fortæller Monique til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Skilt efter 14 år: Nu sælges familiens hus

LÆS OGSÅ: UUH! 12 kendte danskere klar i nyt realityprogram