Foto: Michael Stub
Foto: Michael Stub

Monique har fundet kærligheden: Sådan gik mødet med børnene

I går var det en meget nervøs Monique, der for første gang præsenterede sin nye kæreste for døtrene Manila og Marina.

I begyndelsen af februar viste Monique von Appen for første gang sin nye flirt, Daniel, frem på sin Instagram. Dengang ville hun dog ikke kalde ham en kæreste, fordi forholdet var så nyt, hun indrømmede dog, at der i den grad var kommet sommerfugle i hendes mave.

LÆS OGSÅ: Mark om 'Ex on the Beach'-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Nu har forholdet udviklet sig, og i går kunne hun for første gang præsentere ham som sin kæreste, og det var ikke kun følgerne på Instagram, han skulle præsenteres for.

- Jeg har fået lov til at kalde ham her for min kæreste, endelig. Og i dag skal han møde pigerne for første gang. Jeg er vildt spændt, håber de tager pænt imod ham. Jeg synes, det er lidt svært og føler, det er en grænse, som skal overskrides. Lidt sjovt, jeg har det sådan med mine børn. Havde han ikke været min kæreste, havde det jo ikke betydet så meget. Nå, men jeg ønsker Daniel held og lykke med de to djævle, skrev hun i går på sin Instagram, og overfor Realityportalen afslører hun, hvordan mødet gik:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Monique flytter fra sin mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør

LÆS OGSÅ: Monique åbner op: Ramt af forsinket fødselsreaktion

- Faktisk gik det overraskende godt. Så det er dejligt. Jeg var virkelig nervøs, men det havde jeg ingen grund til, fortæller en lettet Monique, og man kunne da også se en video på Moniques Instastory, hvor Daniel hygger sig med en storgrinende Manila.

Det er ikke fremmet for Daniel at have børn, han har nemlig selv sønnen Xander på 7, som Monique også har mødt, og det møde gik også godt.

Monique og Daniel mødtes i Netto

Der var ikke meget rød løber og fest og farver over det, da Monique og Daniel mødte hinanden for første gang sidste år, men til trods for omgivelserne kunne Monique ikke få ham ud af hovedet.

LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele

– Jeg så ham første gang i Netto, men han havde en kæreste, dengang jeg så ham, så jeg lod ham være. Men jeg stalkede ham så på Facebook, da han var kærester med min tidligere veninde, som jeg ikke har snakket med siden 9. klasse, og så så jeg bare pludselig en dag, at han var blevet single, hvorefter jeg prikkede til ham på Facebook. Og i oktober begyndte vi så at skrive sammen, sagde hun tilbage i februar, da hun første gang viste Daniel frem.

Det viste sig, at det kunne betale sig at Facebook-stalke Nettofyren, for nu er de to altså blevet kærester. Se det søde billede af Monique og Daniel herunder:

LÆS OGSÅ: Monique og Mark i åben krig og Statsforvaltningen