Monique eller Léa forlader 'Paradise': Sådan bliver det afgjort

Nu skal det afgøres, hvem af de to piger, der skal pakke sin kuffert og rejse hjem til Danmark. Dog skal pigerne selv først tage en vigtig beslutning - og her er det ikke nemt for dem at nå til enighed.

I dagens afsnit 'Paradise Hotel' sættes to deltagere i fare i en såkaldt identitetsceremoni, og det er gået ud over Monique og Léa. Her skal de andre gæster beslutte, hvem af de to piger, der skal have sit identitet tilbage, og dermed også hvem der skal forlade hotellet.

Selvom Léa er i fare, så er hun både lettet og optimistisk.

LÆS OGSÅ: KÆMPE CHOK! Annas fødsel tager VILD drejning

- Mine chancer ser egentlig ret gode ud i forhold til Monique, så det er jeg selvfølgelig glad for. Jeg er ikke glad for, at der er én, der ryger. Men hvis der er én, der skal ryge, så skal det være Monique.

Inden identitetsceremonien skal de to udsatte piger vælge én iblandt dem, som ikke skal have nogle indflydelse på valget og ikke vil have en stemme. Men her er det ikke nemt at nå til enighed, og både Monique og Léa taler deres sag og kæmper for overlevelse.

LÆS OGSÅ: Ung mor overrasket over lægens dom: Derfor bliver jeg ikke gravid 

- Så vil jeg bare sige til mit eget forsvar, at jeg synes, det er mest fair, hvis det enten er Anne P eller Jasmin, der ikke må stemme, for der er rigtig mange, der stemmer på dig i forvejen, argumenterer Monique.

Det forslag bliver hurtigt afvist af Léa, der bestemt gerne vil have, at de to skal have indflydelse, da hun hun jo har en idé om, at Anne P og Jasmin ser Monique ude.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

Hvordan det hele ender, kan du se i 'Paradise Hotel' på Viaplay og Viafree. Herunder kan du se et klip.