(Foto: TV3)
(Foto: TV3)

Monique afslører: Jeg var glad for at blive sendt hjem

I aftenens program af 'Robinson Ekspeditionen' var det en lettet Monique, der måtte forlade ekspeditionen og sin date Mark.

I aftenens afsnit af ’Robinson Ekspeditionen’ blev det Monique, der måtte forlade øen og dermed også verdens længste date med Mark, der er kendt for sin deltagelse i ’Big Brother’.

Parret nåede at have lidt over to uger sammen i ekspeditionen, og det var rigeligt for Monique.

– Det var svært at forlade Mark, men jeg var lettet. Jeg kunne ikke holde det ud længere. Jeg ville aldrig selv have givet op, så derfor var det kun ”dejligt” at ryge ud på en ordentlig måde, afslører Monique over for Realityportalen.dk.

Under ø-rådet tager Mark slet ikke Moniques exit lige så pænt, som hun selv gør.

– Jeg kan ikke styre mig, når jeg først begynder. Jeg flipper bare skråt, og jeg kan ikke stoppe igen, siger en rasende og hævngerrig Mark til sine medspillere, efter de har stemt Monique ud.

Se Marks udbrud herunder:

Selvom parret blev splittet før tid under ekspeditionen, danner Monique, der også har deltaget i ’Paradise Hotel’, nu par med Mark, og de to venter en reality-baby i det nye år.

LÆS OGSÅ: Mark og Monique: Vi skændtes på ‘Robinson’

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Mark afslører: Monique var tredjevalg

LÆS OGSÅ: SMUGKIG på ’Robinson’: Åh nej: Bygger lejr på myretue

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.