Molly Egelinds udvikling: Jeg er stolt

Der er sket meget med Molly Egelind siden første sæson af 'Sygeplejeskolen'.

Skuespiller Molly Egelind, 34, har været med i 'Sygeplejeskolen', siden første sæson blev lavet tilbage i 2018.

Hun har hovedrollen som sygeplejeeleven Anna Rosenfeld, og på mange måder kan Molly se sig selv i sin karakter.

LÆS OGSÅ: Mascha afslører: Har endelig fundet den rette medicin

– Det, jeg kan relatere mest til, er hendes stædighed og det med, at man gerne vil have tingene på sin egen måde. Det kan jeg genkende på både godt og ondt, fortæller Molly til HER&NU.

For Molly er der sket meget på den private front, siden hun startede med at optage sæson 1.

LÆS OGSÅ: Midt i sorgen: Dennis Knudsen åbner op

– Jeg synes bestemt, at jeg har udviklet mig. Der er gået lang tid lige pludselig. Den største forandring er, at jeg nu er mor til to, fordi jeg har fået et barn mere undervejs. Jeg føler ikke, at jeg er blevet ældre. Min ældste er otte år, og jeg føler ikke, at jeg er blevet otte år ældre, siden jeg fik hende, griner Molly, der sammen med sin mand, Benjamin, har døtrene Wilma på halvandet og Ellinor på otte.

Artiklen fortsætter under billedet...

Molly med sin mand, skuespiller Benjamin Katzmann Hasselflug, 35, og deres datter Ellinor i 2019. (Foto: Klaus Bo Christensen)
Molly med sin mand, skuespiller Benjamin Katzmann Hasselflug, 35, og deres datter Ellinor i 2019. (Foto: Klaus Bo Christensen)

Usikker branche

Tilbage i 2018 havde ingen af skuespillerne regnet med, at der ville komme en femte sæson af serien. Men de mange år på den samme arbejdsplads har været givende – både personligt og professionelt.

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor afslører kønnet

– Det har givet mig meget at få en hovedrolle så relativt tidligt i min karriere og blive tiltroet det ansvar. Og gennem det ansvar, jeg har haft med Anna, har jeg fået en større selvtillid i en branche, som er usikker og svær at navigere i. Så jeg er virkelig stolt af det, vi laver, og jeg har en tro på, at det, jeg leverer, er godt nok, afslutter Molly, der er datter af Søs Egelind.

LÆS OGSÅ: Bubbers babylykke: Signe er gravid igen