Modtog dødstrusler under 'X Factor' liveshowet

Den gode tone blev ikke overholdt under fredagens 'X Factor' liveshow.

Vært Lise Rønne opfordrede fredag aften i tredje 'X Factor' liveshow alle til at holde den gode tone. Den besked kom ovenpå en uge, hvor især Oh Land og flere af deltagerne havde oplevet meget ubehagelige beskeder på de sociale medier.

Da HER&NU fangede dommer Martin Jensen efter showet skulle det vise sig, at også han er udsat for had.

- Det er jo sygt, at så mange seere af 'X Factor' har været så hårde mod alt og alle, og det er da heller ingen hemmelighed, at jeg i pausen tjekkede min telefon, og der fik jeg en besked ind på min telefon, hvor der stod, at jeg er den største nar, der har eksisteret i 'X Factor' og at jeg skulle dø, fortæller Martin Jensen.

LÆS OGSÅ: Puk Elgård stopper

Martin Jensen, Oh Land og Thomas Blachman. (Foto: Ritzau Scanpix)
Martin Jensen, Oh Land og Thomas Blachman. (Foto: Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Oh Land efter massivt had: Jeg spørger mig selv, om det er jobbet værd

Ifølge Martin Jensen er det ikke de unge menneskers opdragelse, den er gal med, for aldersgruppen, hvor de mange negative kommentarer kommer fra, tilfører det middelmådige publikum.

- Det siger lidt om, hvor lavintelligent et niveau nogle af de her internetkrigere er på. Det er en meget underlig kultur, der er blevet skabt. Der er da ingen mennesker i deres fulde fornuft, der vil lave underholdning, hvis man skal svines til hver eneste gang, man dukker op på tv, fortæller Martin Jensen fortsat.

LÆS OGSÅ: CHOK! Blachman afslører alt om sin beslutning

Han vil dog ikke selv stoppe i 'X Factor' på den bekostning, men han tænker mere på deltagerne, der giver sig fuldt ud på scenen for at underholde andre og give dem en god aften.

- Jeg forstår det bare ikke. Hvorfor er der brug for det? Hvorfor skal man svine en til, man ikke kender, og som prøver at skabe god underholdning?, spørger Martin Jensen åbent.

LÆS OGSÅ: Ude af 'X Factor': Vi stopper her

LÆS OGSÅ: Cecilie afslører nye detaljer om datterens navn