'Modern Family'-skaber i kovending: Vi vil lave endnu en sæson

Det er alligevel ikke sikkert, at 'Moderne Family' slutter efter næste sæson.

Det ventede 'Modern Family'-fans en trist besked, da medskaber af serien, Steve Levitan, sidste år afslørede, at den kommende sæson ti formentlig vil være den sidste af den prisvindende komedieserie. Men hvis du siden har været i stor sorg over den nyhed, så er der måske alligevel grund til at smile lidt igen.

Det er nemlig langt fra sikkert, at vi har set det sidste til den skøre og skønne familie, når sæson ti er afsluttet. Både tv-stationen og folkene bag serien har nemlig lavet en mindre kovending og er nu i gang med samtaler om at lave yderligere en sæson. Det fortæller seriens medskaber, Christopher Lloyd.

- Vi er meget åbne over for det, og det har vi givet udtryk for over for ABC. Jeg tror, det er en kompliceret diskussion, og den diskussion er i gang, siger han ifølge Deadline.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Masser af gode historier

Han fortæller til mediet, at da hele holdet vendte tilbage for at planlægge sæson 10, opdagede de, at der dukkede en række spændende historier op omkring karaktererne, og de føler derfor, at der er en masse nye muligheder, som serien bør udforske. Han slår fast, at der uanset hvad bliver taget en endelig beslutning inden længe.

- Vi er nødt til at vide det relativt snart, for hvis det er den sidste sæson, så er vi nødt til at vide, at det er den sidste sæson - både så vi kan anerkende serien og anerkende de folk, der har været sammen i ti år, slår Christopher Lloyd fast.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

LÆS OGSÅ: Officielt: ‘Criminal Minds’ får ny sæson, men …

Hos tv-stationen ABC, der sender 'Modern Family', bekræfter man, at samtalerne er i fuld gang. Skuespillerne og resten af holdet har dog ikke kontrakter på plads længere end sæson ti, og det kan skabe problemer.

- Samtalerne er i fuld gang. Jeg tror, at der er en følelse af, at vi alle gerne vil lave endnu en sæson, hvis vi kan nå til enighed om en aftale, der giver mening. Denne sæson er den sidste, hvor vi har hele castet, så hvis vi skal lave endnu en sæson, så skal der laves flere aftaler. Det forsøger vi at løse, siger underholdningsdirektør hos ABC, Channing Dungey.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne fundet død

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Endnu en kultserie vender tilbage med nye afsnit

Dødsfald og russisk spion

Christopher Lloyd slår fast, at hvis den kommende sæson ti ender med at blive den sidste, så vil holdet alligevel have det fint med det. Og så kommer man til at gå ud med et brag. Der er nemlig masser af gode - og dårlige - ting i vente for sæsonen.

- Der kommer store ændringer er forhold, noget omkring liv og død - en familie står over for et dødsfald for første gang, hvilket er stort for os. Der kommer til at ske store ændringer i livet for nogle af Dunphy-børnene, siger Christopher Lloyd og afslører, at en af sæsonens mere skøre historier bliver, at Phil Dunphy ved et uheld blev russisk spion, da han gik i skole.

Du kan i øjeblikket se de første otte sæsoner af 'Modern Family' på Netflix. Det vides ikke, hvornår den tiende - og måske sidste - sæson får premiere.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

LÆS OGSÅ: Fanfavoritter truede med exit efter lønstrid: Nu er sagen afsluttet