Mobbeoffer i ’Mit plastikmareridt’: Blev kaldt 'Pelikanen'

En dryptud har kostet Bettina en barndom med mange tårer.

I aftenens afsnit af ’Mit plastikmareridt’ får lægerne besøg af Bettina, der på grund af sin næse har haft en barndom fyldt med mobning.

– Jeg er igennem al den tid, jeg kan huske, blevet mobbet og kaldt ting som ’pelikanen’ og ’H.C. Andersen’ og fået kommentarer om, at jeg faktisk ville være en pæn pige, hvis jeg ikke havde den her næse, fortæller en åbenhjertig Bettina, der har svært ved at holde tårerne tilbage.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-stjerne bliver stripdronning

Bettina har ikke siddet med hænderne i skødet, men har allerede fået en næseoperation og endda med støtte fra det offentlige.

– Jeg fik en operationen af det offentlige, fordi jeg også havde svært ved at trække vejret ind gennem det ene næsebor. Så de ville gerne give mig operationen og tage det kosmetiske med. De løste også noget af problemet, men de fjernede kun ’humpen’ og gjorde ikke noget ved tippen, så nu sidder jeg og føler, at tippen ikke passer til mit ansigt.

LÆS OGSÅ: 'Mit plastikmareridt': Søns kræftforløb endte i skæve bryster

Se Bettina fortælle sin rørende historie i klippet herunder.

LÆS OGSÅ: Malou Stella åbner op: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Paradise'-babe køber hus med kæresten

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.