Foto: SBS
Foto: SBS

Mitchel: Jeg savner at lave tv

Den tidligere 'Singleliv'-fyr savner ikke tilværelsen som single, men derimod tiden foran kameraet.

Den søde Mitchel er ikke at finde på tv længere, medmindre man fanger ham i en genudsendelse, og det ærgrer ham. - Ja, jeg savner at være på tv med andet end genudsendelser, men jeg gider heller ikke at lave tv bare for at være på, siger Mitchel til Realityportalen.dk. LÆS OGSÅ: Jackie: Jeg er til gadedrenge Fremtiden er uvis Selv om den tidligere 'Singleliv'-fyr savner at være på skærmen, så har han ingen fremtidige tv-projekter i sigte.
- Mine planer med tv er desværre ikke det store for tiden. Jeg havde planer sammen med et produktionsselskab, men det, regner jeg ikke med, bliver til mere end snakken, desværre. Så indtil noget nyt fantastisk dukker op, så er der ingen planer, fortæller han. Alligevel ser Mitchel positivt på fremtiden, som dog er meget usikker.
- Mine fremtidsplaner er ikke sikre, faktisk aner jeg intet om dem. Men jeg har fast arbejde og alt muligt, men jeg aner ikke, hvad jeg laver om ti år. Men så længe jeg er sammen med min kæreste, så er alt godt. Mitchel har dannet par med Christopher i to år den 25. maj 2013. LÆS OGSÅ: 'Singleliv'-Michella savner ikke at være single Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.