Mistede lysten til at svømme: Sarah Bro besluttede sin fremtid ude på havet

Sarah Bro stoppede sin svømmekarriere som 24-årig, hun har brugt tiden på båden til at tænke over fremtiden.

Sarah Bro, 25, er kendt som elitesvømmer og OL-deltager, men i maj 2020 annoncerede det ellers store svømmetalent, at hun ikke længere vil gøre karriere i vandet. Sarah Bro havde mistet lysten til at svømme. Hun fik mulighed for at være OL-kommentator og svømmeekspert under OL 2020, hvilket var en stor mulighed for det unge talent. Men da OL blev skubbet på grund af corona, stod Sarah Bro uvidende for fremtiden.

Sarah Bro har siden deltaget i tv-programmet 'Korpset' på TV 2, hvor hun har lært en masse om sig selv, og lige nu er hun aktuel i tv-programmet 'Over Atlanten' på Kanal 5, hvor hun sammen med fem andre kendte danskere skal krydse Atlanterhavet. Sidstnævnte program har gjort indtryk på drømmene for fremtiden.

LÆS OGSÅ: Sarah Bro hylder kvindekroppen med nøgenfotos

- Jeg gik ind til turen med alle mulige forhåbninger om, at jeg ville komme i land og vide præcis, hvem jeg er, og hvad jeg vil. Men det gik op for mig ude på båden, at det, jeg mere havde brug for, var at give plads til, at ting kan ske uden at stresse over at opnå en masse resultater. Jeg fik tid og ro til at mærke efter, hvad jeg godt kan lide og kom tættere på, hvor jeg gerne vil hen, fortæller Sarah til HER&NU og fortsætter:

- Jeg kunne godt tænke mig at kunne byde ind med noget og specialisere mig inden for et område, det har jeg besluttet mig for ude på båden, fortæller Sarah, der gerne vil læse til journalist.

Sarah Bro (Foto: Per Arnesen)
Sarah Bro (Foto: Per Arnesen)

LÆS OGSÅ: Amalies datter bidt i ansigtet af hund: Det vil kunne ske igen

- Jeg kunne rigtig godt tænke mig at arbejde i sports-tv-verdenen, forklarer Sarah.

Da det blev klart, at OL blev skubbet til 2021 blev det også uvist, om Sarah stadig skulle være en del af holdet, men det har hun nu fået afklaret.

- Jeg skal spille en rolle i dækning af OL 2021, og det er blevet en større rolle, end jeg i første omgang havde fået. Det glæder jeg mig rigtig meget til, og jeg glæder mig til at kunne fortælle mere om det. De sidste brikker er ved at falde på plads, fortæller Sarah, der både får en stor rolle inden for svømning, men også i forhold til den generelle dækning af OL.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

Hør Sarah fortælle i klippet herunder, hvordan hun pludselig mistede lysten til at være elitesvømmer, og følg Sarah Bro, Felix Smith, Ditte Julie Jensen, Lars Løkke Rasmussen, Umut Sakarya og Johannes Nymark i 'Over Atlanten' hver søndag på Kanal 5 eller på discovery+.