Miss Sunshine: Hvor skal vi bo

Caroline Wozniacki og gemalen har rødder i både Polen, USA og Herfølge, men vil gerne finde noget permanent, når børnene skal i skole.

Forældrene er fra Polen, gemalen fra USA og selv voksede Caroline Wozniacki blandt andet op i sjællandske Herfølge.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-deltagers forfærdelige fortid

Artiklen fortsætter under videoen.

 

Så hvor skal fremtiden placeres for det verdensberømte sportspar, der snart bliver forældre til barn nummer to. Det spekulerer Caroline Wozniacki lidt over i det nyeste nummer af ’VORES BØRN’.

- Lige nu elsker vi at leve, som vi gør, at bo flere steder og at rejse meget. Men når Olivia skal begynde i skole, vil vi gerne have fundet ud af, hvor vi skal bo mere permanent. Vi har bare ikke svaret på, hvor det skal være. Det er klart, at David, som kommer fra USA og har sin familie dér, ville elske at bo i USA, hvor jeg er mere til Europa. Fordi det er den kultur, jeg er vokset op i, siger Wozniacki blandt andet til magasinet.

LÆS OGSÅ: Kærlighed i poolen

Spekulationerne hos David og Caroline går blandt andet på de store forskelle, der kan være i kulturen i USA, Danmark eller et andet sted i Europa.

Det er meget fint med rugbrød i stedet for McDonalds, men når det kommer til ambitioner, så er janteloven ikke sådan at danse med. Til ’VORES BØRN’ siger Caroline Wozniacki.

- Når jeg som barn sagde, at jeg gerne ville være nummer ét i verden, kiggede folk på mig og sagde: ‘Ja ja, den er god med dig og held og lykke med det’. Men når David som barn i USA sagde, at han gerne ville spille i NBA og være den bedste basketball spiller, sagde folk: ‘Fantastisk! Hvordan kan vi hjælpe?’ Dér er jeg mere tilhænger af den amerikanske tilgang, siger Caroline Wozniacki.

LÆS OGSÅ: Seernes tv-darling sejrede i Svendborg