Mikkel om nyt realityhunk: Han bliver højrøvet

Asbjørn er spændt på at blive et kendt ansigt, og Mikkel forsøger at forberede ham på, hvad der følger med i pakken.

Mikkel Ræv er vant til at blive omtalt i medierne og genkendt på gaden, for han har allerede stiftet bekendtskab med de søde og sure sider af kendislivet, da han deltog i anden sæson af 'Ex on the Beach'. Han har dermed et råd eller to med til Asbjørn, som han i det seneste afsnit af 'Efter Ex' mødes med et par dage inden forpremieren.

Det er en tydeligt spændt Asbjørn, som i afsnittet fortæller Mikkel, hvad han ser mest frem til ved kendislivet.

- Bare dét at folk ved, hvem man er. Det er vildt, når man kommer gående på gaden, og der så er folk, der vil have et billede med en. Det vil være sindssygt fedt. De må få en milliard billeder, fortæller Asbjørn i 'Efter Ex'.

LÆS OGSÅ: OMG! Bendtner klar til at acceptere tilbud fra Kina

Mikkel har dog et par betænkeligheder ved, at hans gode ven 'Tyren' kommer til at vælte i opmærksomhed.

- Jeg tror, Asbjørn bliver højrøvet. Jeg tror, at han kommer til at være sammen med alt, der har en puls, lyder det fra den erfarne realitystjerne, som har mærket på egen krop, hvor hård en dommer offentligheden kan være.

- Efter du bliver et offentligt menneske, så vil folk, der ikke engang har mødt dig, have en mening om dig, advarer Mikkel sin kammerat.

LÆS OGSÅ: Marc vælger protein frem for Elvira

Til Asbjørns eget held er han ikke nogen sart sjæl.

- Jeg er bare sådan som person, at jeg er meget ligeglad med, hvad andre synes om mig. Enten kan folk lide mig, eller også kan de ikke lide mig, lyder det selvsikkert fra den store, stærke 'Tyr'.

LÆS OGSÅ: Skatter vender tilbage til skærmen

Se klippet herunder, hvor Mikkel forbereder Asbjørn på kendislivet

LÆS OGSÅ: Linse har fået en genial idé: Cengiz bakker op