Mikkel Kessler skal giftes i udlandet

Der er heller ikke traditionelt kirkebryllup i støbeskeen hos Mikkel Kessler og Lea Hvidt.

Siden Mikkel Kessler Kessler i august måned faldt på knæ for sin kæreste, Lea Hvidt, gennem 10 år, har der været gang i forberedelserne til drømmebrylluppet - men først skulle de beslutte, hvad deres drøm egentlig var.

- Faktisk har jeg været lidt i tvivl - jeg siger jeg, fordi Mikkel ingen bestemte ønsker har i forhold til det her, men jeg tror, at jeg er kommet frem til det helt rigtige nu. Vi skal giftes i udlandet, og det gør vores muligheder lidt anderledes, skriver Lea på sin blog og indrømmer, at hun har ventet hele livet på sit drømmebryllup.

LÆS OGSÅ: Kesslers kæreste: Derfor ventede Mikkel 10 år med at fri

- Det gør selvfølgelig også, at jeg har en masse ideer og tanker om det ene og det andet. Her er det specielt en fordel, at skulle gifte sig med en mand, som lader mig gøre (næsten) lige præcis, hvad jeg ønsker. Nogle vil måske sige "Jamen det er jo JERES fest", hvilket selvfølgelig er helt rigtigt. MEN man skal også gøre det, man er bedst til, så derfor er det helt super, at jeg er den, der går i front.

Heldigvis har Mikkel stor tiltro til sin kommende kone på det punkt, og det er der da også god grund til. Lea Hvidt er blandt andet kendt for sin store kreativitet, som hun udfolder på sin blog og Instagram, og i 2015 udgav hun sin første DIY-bog, hvor man kan finde inspiration og guidelines til at planlægge årets begivenheder. Så der er ingen tvivl om, at hun også er kreativ, når det gælder bryllupsplanlægning.

LÆS OGSÅ: Geggo løfter sløret: Derfor dropper vi drømmebrylluppet

To bryllupper står for døren

Det er ikke kun hos Lea og Mikkel, der er bryllupsfeber. Tidligere på året friede Cengiz til Geggo, som er Mikkels niece, og det lader til, at begge bryllupper skal stå til næste år.

– Det bliver indenfor et år. Det kan vi godt afsløre. Hvor mange gæster, der kommer til at være, ved vi ikke endnu, men det bliver nok ret stort. Mikkel Kessler har jo også været på knæ for Lea, så det er lidt sjovt, at vi nu får to bryllupper i familien indenfor nærmeste fremtid. Det er rigtig fedt, har Cengiz tidligere sagt til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Linse trækker stikket: Vil have pause fra ‘Familien fra Bryggen’

Her afslørede Geggo og Cengiz også, at de har droppet Geggos tidligere drømmebryllup, som skulle stå i kirken. Men nu bliver der altså ikke noget traditionelt kirkebryllup i den utraditionelle familie, idet Lea og Mikkel tager til udlandet, og Geggo og Cengiz planlægger et bryllup, der med deres egne ord er lidt utraditionelt og helt anderledes, end det de havde forestillet sig.

Det lader dog ikke til, at de to par har et kæmpe fælles bryllup i ærmet, så familien kan se frem til at fejre kærligheden dobbelt til næste år - vi glæder os allerede!

LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’

LÆS OGSÅ: Så stor er ‘Familien fra Bryggen’ i virkeligheden

LÆS OGSÅ: Linse trækker stikket: Vil have pause fra ‘Familien fra Bryggen’

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.