Mikkel Kessler har accepteret 'Familien fra Bryggen'

Den velkendte bokser var ikke helt tilfreds, da det populære program første gang rullede over skærmen.

I torsdag blev 'Familien fra Bryggen' afsnit nummer hundrede sendt. Den stolte Linse Kessler fortalte i den forbindelse, at hun i sin tid havde været nødt til at overtale familien til at deltage i programmet, da det mest var hende, som syntes om ideen."

LÆS OGSÅ: Geggo siger fra: Vil ikke dele sit liv med hele Danmark

LÆS OGSÅ: Geggo: Derfor afslører vi ikke, hvad Mopper fejler

I dag nyder også Geggo og Mopper at lave 'Familien fra Bryggen'. Linses bror, Mikkel Kessler, ønsker ikke selv at deltage, men han har dog ændret synet på programmet gennem tiden.

- Mikkel har fået det godt med programmet. Jeg tror, at det er, fordi han har set at programmet ikke er en udstilling af hans familie. Vi hygger os jo og har det sjovt, og han kan jo mærke på os, at vi godt kan lide at lave det. Så det er bare blevet meget bedre, siger Linse og tilføjer:

- Men han gider altså ikke at være med selv. Det er virkelig ikke noget for ham. Han er en helt anden type, og han ville slet ikke bryde sig om det.

Se billeder af Mikkel og Linse øverst.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg har altid været utro

LÆS OGSÅ: Burger: Sådan kom jeg med i ‘Familien fra Bryggen’

LÆS OGSÅ: AFSNIT NR. 100: Se Linses vilde forvandling

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.