Mie Moltke tilbage i 'Vild med dans'

Den erfarne danser nyder at være tilbage i de velkendte rammer. Nu svarer hun på, om hun vender tilbage til dansegulvet i en ny sæson.

Mie Martha Moltke har været med i 15 sæsoner på dansegulvet, men dette efterår valgte hun at springe over. I hvert fald som professionel danser, for til fredagens 'Vild med dans' mødte hun op for at heppe på alle sine venner fra programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært: Fredag bliver det et farvel

Artiklen fortsættes efter videoen med Karina og Michael, der gør status efter deres exit fra 'Vild med dans'...

- Det er rigtig dejligt at være her igen, og det er rigtig dejligt at være her på den her måde. Det føles helt rigtigt, siger 40-årige Mie Moltke, der indrømmer, at hun var forberedt på, at det ville blive rigtig svært for hende at undvære 'Vild med dans'.

- Men det har slet ikke været svært. Jeg har faktisk bare nydt det og set det rigtig meget, nærmest alle fredage. Jeg har kun misset en enkelt. Jeg har nydt at se det fra den anden side og se, hvor fantastisk et program det er, siger hun.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet forældre

Selvom beslutningen om ikke at deltage i 'Vild med dans' føles så god, så betyder det ikke, at det er et farvel for altid til at deltage i programmet.

- Det kan sagtens være, jeg vender tilbage, lyder det.

Mie valgte at stoppe, da hun gerne vil bruge sin energi på andre projekter. Hun ankom alene til fredagens 'Vild med dans', men der gik kun et øjeblik, så var hun i selskab med en masse medlemmer af den store 'Vild med dans'-familie. Heriblandt Michael Olesen og Hilda Heick.

LÆS OGSÅ: CHOK: Thomas Evers må danse uden Mascha

Den erfarne danser har især to dansere, hun hepper på.

- Det er svært, det må være Thomas og Mads. Det er nok dem, der står først. Thomas kender jeg jo fra så lang tid tilbage. Men jeg har ikke på den måde nogle favoritter, jeg glæder mig bare til at se det, siger Mie inden 'Vild med dans'-showet begynder.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ibi Støving er blevet skudt