Mick efter Frejas vægttab: Jeg har det svært med hendes single-profil på Instagram

'Singletown'-parret indrømmer gerne, at der for tiden er udfordringer i forholdet.

For et år siden testede Mick Skov og Freja Benedikte kærligheden ved at være med i 'Singletown', hvor de blandt andet undersøgte, om de kunne stole på hinanden, og om de egentlig kunne finde på at være sammen med andre, hvis det fristede.

Dengang bestod de prøven som par og forlod 'Singletown' sammen. Men nu tyder noget på, at forholdet hænger i en tynd tråd og endnu en gang kunne trænge til en kærlighedstest.

LÆS OGSÅ: Forelsket 'Bachelor'-babe åbner op: Sådan mødte vi hinanden

Tidligere har parret åbnet op om, at det især er jalousi, de kæmper med, og nu fortæller Mick, at han mener, at Freja har en "single-profil" på Instagram, hvor det på hans egen profil er meget tydeligt, at de er et par, og hvor der er mange billeder af dem sammen.

- Jeg har det svært med Frejas “single-profil”, fordi der er ikke rigtig så meget, der indikerer, at hun har en kæreste. Man skal kigge ret godt efter udefra imellem hendes billeder, før man faktisk kan se, at hun er sammen med mig, forklarer Mick til Realityportalen.

Mick og Freja deltog i løbet af sommeren i den ultimative kærlighedstest i 'Singletown'. (Foto: Discovery Networks Denmark.)
Mick og Freja deltog i løbet af sommeren i den ultimative kærlighedstest i 'Singletown'. (Foto: Discovery Networks Denmark.)

Den tidligere 'Singletown'-deltager har bemærket, at jalousien er begyndt at fylde mere hos ham, efter Freja har tabt sig omkring 15 kilo.

- Hun fået en del mere selvtillid, og det under jeg hende virkelig også, men jeg kan selvfølgelig godt mærke, at hun viser hendes krop en del mere på storys og opslag, som gør, at det skaber opmærksomhed mellem nogle sultne gorillaer. Måske overreagerer jeg, men det skaber en usikkerhed inde i mig, da jeg ikke har brug for samme bekræftelse udefra, siger han.

LÆS OGSÅ: SE HER: Christian Degn viser kæresten frem

Mick og Freja er meget forelskede, men jalousi-kampene tærer også på forholdet. Mick ønsker ikke at kommentere yderligere på, om de kunne ende med at gå hver til sit.

- Jeg kan sige så meget, at jeg elsker hende virkelig utrolig højt, og jeg ser os gerne blive sammen altid. Bekymret vil man altid være, hvis man elsker en person, siger han.

LÆS OGSÅ: Klar til nyt eventyr: 'Klovn'-stjerne har solgt huset