Michelle Vind (Foto: Rikke Lynge)
Michelle Vind (Foto: Rikke Lynge)

Michelle Vind afslører store nyheder

'Ex on the Beach'-baben har fået hus.

Efter at have boet under samme tag som sin ekskæreste, realitystjernen Kasper Klausen, er 'Ex on the Beach'-baben langt om længe klar til at påbegynde det næste kapitel i sit liv. Hun har nemlig fundet drømmehuset, som hun allerede kan flytte ind i fra dags dato.

Det fortæller hun på sin Instagram.

- Jeg har for en gangs skyld fri, jeg har fået hus, klar til et nyt kapitel og jeg har taget rød læbestift på, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om ny dame

Realitybaben er flyttet til Hornslet i et hus på 170 kvadratmeter med fire værelser. Derfra har hun kun 10 meter til arbejde, da hjemmet er stuehuset til den gård, hun arbejder på.

- Bliver skønt endelig at kunne være selv. Jeg glæder mig bare til at starte et nyt kapitel her, fortæller hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Rørt Amalie: Det kan måle sig med det, jeg havde med Peter

Gode roommates

Det er på mange måder en lettelse for realitybaben endelig at finde et sted at bo, selvom det har været over al forventning at bo sammen med ekskæresten, Kasper, i de tre måneder, det har taget hende at finde et hjem.

- Er rigtig stolt af, at vi kan tackle vores break-up så flot. Vi sover i seng sammen, og det fungerer helt fint. Vi dater heller ikke andre, har 'Ex on the Beach'-stjernen tidligere fortalt.

LÆS OGSÅ: Kæft, trit og retning: Kendisser presses til det yderste

LÆS OGSÅ: Forlovelsen brast: Emma giver ny status