Michelle og Kasper er nået til en afklaring om forholdet

Michelle og Kasper har holdt en pause siden starten af oktober, og nu er de afklaret med, hvad der skal ske med deres forhold.

Michelle Koldkur og Kasper Klausen har dannet par i 2,5 år, de har hunden Kenya sammen, og de bor sammen i en lejlighed lidt uden for Aarhus, men i starten af oktober besluttede parret fra 'Ex on the beach' at holde en pause for at finde ud af, hvad der skulle ske med forholdet, og det svar er de nu kommet frem til.

- En lille opdatering på Kasper og jeg. Vi har valgt at slå op og flytte fra hinanden, skriver Michelle på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-hunk: Dette program ville også have mig

Parret tog en pause for at genfinde kærligheden og for at blive afklaret om fremtidsplanerne sammen, som de var vidt forskellige omkring, og selvom de ifølge Michelle stadig elsker hinanden, så har de nu truffet deres beslutning.

- Jeg vil sætte pris på, at folk stopper med at spørge ind til Kasper, Kenya og jeg. Og komme med råd og meninger om, hvordan vi skal gøre tingene. Jeg ved, at I vil mig det bedste, men det hjælper mig bestemt ikke lige nu. Vi er voksne mennesker, vi ved, hvad der er bedst for os, skriver Michelle fortsat.

LÆS OGSÅ: Tyren sagde sit job op for 'Ex on the Beach'

Også Kasper beder sine følgere på Instagram om forståelse for, at der ikke uddybes mere lige nu.

- Som Michelle skriver i sit seneste opslag, så har vi valgt at slå op og flytte fra hinanden. Der bliver muligvis åbnet op på et tidspunkt til de af jer, der har spørgsmål, men det bliver på den anden side af det her, skriver Kasper i en story.

LÆS OGSÅ: Dette par knalder første aften i ‘Ex on the Beach’-villaen