Michelle blev også mobbet, da hun gik i folkeskolen, og kender derfor alt til mobning. (Foto: TV3)
Michelle blev også mobbet, da hun gik i folkeskolen, og kender derfor alt til mobning. (Foto: TV3)

Michelle: Jeg har ikke ændret mig

Bo og Joanna er ikke længere en del af det fattige hold - og det har givet Michelle en oplagt mulighed for at træde i karakter. Og det er noget, hun gør med manér.

Finaleugen nærmer sig, og alle deltagerne i 'Fristet'-villaen kæmper som gjaldt det livet for at komme i finalen. Og det kom til syne, da anklagerne fløj gennem luften under onsdagens vidneskranke. Nok en gang stod Michelle for skud, men til en afveksling lød beskyldningerne, at hun ikke længere var den søde og stille pige - og så skulle hun ikke tro, at hun kunne overtage holdet.

- I vidneskranken bliver jeg beskyldt for at have ændret mig. Det har jeg selv lidt svært ved at se - for alle mennesker har flere sider af sig selv. Og normalt er jeg en meget glad og kærlig person, men jeg rummer altså også en mere seriøs side. Så jeg har ikke ændret mig, men derimod vist en mere alvorlig side af mig selv, forklarer Michelle til Realityportalen.dk og uddyber, at mennesker tilpasser sig det miljø, de er en del af.

Anklagerne kom dog ikke fra hendes eget hold, men derimod Joanna, der er blevet en del af det rige hold. For endnu en gang var 'plejer' død - hvilket indebar, at man kunne anklage deltagerne på det modsatte hold.

LÆS OGSÅ: Simone: Skulle aldrig være taget af sted

Joanna er indebrændt

At anklagerne netop kommer nu, undrer ikke Michelle. Både Joanna og Bo er rykket over på det modsatte hold, og dermed er der vendt op og ned på hierarkiet på det fattige hold.

- Jeg tror personligt, at anklagerne kommer nu i forbindelse med Joannas holdskifte. Det virker, som om hun er godt indebrændt på alle på det fattige hold, fordi hun jo ikke længere er en del af holdet, siger Michelle.

Den smilende pige kan udmærket forstå, at Joanna er træt af at være blevet smidt over på det rige hold, der ikke lever op til betegnelsen 'rig'. Men derfor skal man ikke lade sine frustrationer gå ud over andre.

Bos hjerte var et andet sted

Michelle har hele tiden spillet sammen med Bo og Joanna - men samtidig har hun følt, at hun blot var en brik i deres spil. For de to holdbyttere har hele tiden sagt, at de skal til finalen sammen. Selvom Michelle kun var en brik i deres spil, så havde hun intet ønske om, at de skulle skifte hold, men i forhold til Joanna, så var det et valg, Christian tog. Fyren fra Vanløse, derimod, tog beslutningen ene og alene - efter en samtale med Joanna.

- I mine øjne gav Bo op. Thomas, Christian og jeg har aldrig haft en aftale om at smide Bo ud. Men da Joanna skiftede hold, kunne man se i Bos øjne, at han ikke havde lyst til at spille på vores hold længere. Og det er farligt at have en spiller på holdet, hvis hjerte ligger et andet sted. Hvis jeg var Bo, var jeg blevet på holdet, og kæmpet videre som aldrig før, fortæller hun til Realityportalen.dk.

Og med Bo og Joanna ude af det fattige hold, følte den glade og venlige pige, at hun var nød til at træde i karakter. Men hun er ikke enig i, at Christian, Thomas og hende styrer holdet.

- Jeg føler et ansvar for at holde det fattige holds føring oppe. Jeg vil ikke sige, det er Thomas, Christian og jeg, der styrer holdet, for vi løfter alle i flok. Men vi har da lavet en aftale om at holde sammen.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Bo følte sig truet

Vendte anklagerne til det positive

Efter Michelles tur i vidneskranken laver Amalie fra det rige hold grin med, at den smilende og glade pige altid vender de negative ting til det positive. Men det er ikke noget, Michelle tager alvorligt - derimod synes hun, ikke, der er nogen grund til at gå i forsvarsposition.

- Jeg ser det som en mulighed for at kunne forsvare mig selv på en god måde - i stedet for at tage tingene som et angreb og dermed indtage en forsvarsposition, forklarer hun.

Og med hensyn til anklagerne, så påvirker de hende ikke.

-  Jeg er stolt af, hvem jeg er. Jeg ændrer mig ikke, fordi nogen folk ikke kan lide, hvad de ser. Det er ikke mit problem, men deres, lyder den kontante, men klare melding.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Claus: Hate the game

'Taktikken var ikke at slikke folk i røven'

I et spil som Fristet er det rart at have en eller to personer, som man kan stole på. Og den taktik havde Michelle fra starten haft.

- Min taktik var absolut ikke at slikke folk i røven. Derimod gjaldt det om ikke at være uvenner med nogen - og så ville jeg gerne have en eller to personer, der stod mig nært.

Selvom Michelle aldrig har haft det særligt godt med Christian, så var hun nød til at tilpasse sig situationen og de personer, hun var på hold med. Og for tiden er Christian og Michelle holdkammerater.

- Jeg har altid haft det stramt med Christian. Men da vi kommer på hold sammen, er jeg nød til at spille sammen med ham - og ikke imod ham, siger hun og understreger, at hun synes, at Joannas anklager var til grin.

Og så er der god grund til at følge med på TV3 klokken 22.00, for der er lagt op til en vild afslutning på ugen, hvis man skal tro Michelle.

- Hold på hat og briller - for nu kommer slutspurten, slår hun nemlig fast.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.