Foto: SBS
Foto: SBS

Michella har store planer med sin næste single

Michella har meget at se til – ikke mindst på grund af musikken. Læs her hvordan det går med sangkarrieren.

I Big-Brother stiftede vi for første gang bekendtskab med Michellas sangstemme. I sommers gik hendes første single, ’Ride On Your Flow’, rent ind. Og nu varer det forhåbentlig ikke længe, inden vi igen vil høre mere til den talentfulde sanger.

- Det går rigtig godt med musikken. Jeg står i øjeblikket og venter på det næste beat, som mine producere er ved at producere til mig. Og når det er færdigt, og når jeg har godkendt det, så skal jeg til at skrive tekst til, fortæller Michella.

LÆS OGSÅ: Michella vil toppe hitlisterne

Michellas første single blev som sagt en succes – en succes som Michella ikke havde regnet med.

- Det var egentlig ikke meningen, at den første single skulle flyve så meget. Det var en sang, som jeg skrev til mine fans. Næste single, som jeg skriver, skal promoveres utrolig meget, og den har jeg store planer med. Så må vi se, hvordan den blive modtaget, fortæller Michella.

LÆS OGSÅ: Michellas single går rent ind

Den næste single vil skille sig ud fra første single på flere punkter.

- Jeg har valgt, at det næste nummer bliver et dansk nummer, da mine fans har efterspurgt det rigtig meget, og det bliver i en helt anden blodgade af genrevalg. Det bliver spændende at lave, da jeg aldrig har lavet tekst på dansk før og i den genre, forklarer Michella

LÆS OGSÅ: Michella: Derfor gik jeg fra kæresten

Selvom det går fremad med sangkarrieren, er det stadig ikke noget, som Michella kan leve af

- Jeg kan ikke leve af musikken endnu, men det er det, jeg stræber efter. Indtil videre skal jeg i gang med min uddannelse som make-up artist. Jeg nyder bare rejsen og alle de oplevelser og drømme, som jeg udlever, afslutter Michella, som desuden har valgt at lægge jobbet som stripper på hylden.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.