I tre år fik vi også lov til at følge med i livet hos Michela Johanne og datteren Smilla. Foto: Krestine Havemann
I tre år fik vi også lov til at følge med i livet hos Michela Johanne og datteren Smilla. Foto: Krestine Havemann

Michela står alene med datteren

Da Michela som 18-årig blev gravid sammen med kæresten Benjamin, begyndte forholdet hurtigt at skrante, og nu, efter at parret ikke længere er sammen, ser Benjamin sjældent sin datter.

I ’De unge mødre’ så vi hvordan Michela og Benjamin forsøgte at redde deres forhold, men sådan gik det ikke. Og nu kæmper Michela med at få Benjamin til at overholde sit samvær med datteren Smilla.

- Der blev lavet en ordning, som ikke blev overholdt fra Benjamins side, og han har nu ikke set Smilla siden den. 3 august. Og sidst vi havde kontakt på telefon var den. 16 august, fortæller Michela til Realityportalen.dk

LÆS OGSÅ: Louise: Jeg troede at jeg skulle være grim og kedelig

Gik til statsamtet

Dette var ikke tilfredsstillende for den unge mor, og efter at have skrevet til statsamtet fik hun et nyt møde. Her blev det besluttet, at Benjamin kunne få overvåget samvær med datteren otte gange af halvanden times varrighed.

- Men hvis Smila ikke kan klare mere efter bare kun 15 minutter, så vil det blive stoppet, fortæller Michela og tilføjer, at Smilla ikke kan holde til at blive gjort klar til et "måske-samvær" gang på gang.

 LÆS OGSÅ: Søs: Et fejltrin og man er dømt ude 

Smilla skal være stolt af sin mor

Familiedrømmen brast altså hurtigt for Michela, men det skal ikke hindre hende i at være en god mor.

- Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at det hele var pærelet, når man er alene, men det er hårdt til tider, og det vil jeg gerne stå ved, at jeg synes, fortæller Michela og hentyder til, at Smilla tidligere på året har fået konstateret asmatisk bronchitis.

Men Michela har i højsædet, at Smilla skal have det godt og vokse op i gode rammer. Derfor kæmper hun for at få taget sin uddannelse, og det lykkedes også med støtte fra familien.

- Smilla skal kunne være stolt af sin mor og kunne sige, når hun bliver større, at bare fordi, at min mor kun var 18 år, da hun fik mig, så gennemførte hun stadigvæk sin uddannelse, så jeg kunne have de bedst mulige rammer i mit liv, siger Michela.

 LÆS OGSÅ: Line Sofie vil vise en anden side af de unge mødre 

Ingen ny kæreste foreløbig

Selvom Michelas drømme ikke bestod i at stå som alenemor ønsker hun alligevel ikke nogen ny kæreste.

- Jeg har ikke nogen kæreste, og lige nu har jeg heller ikke tid og overskud til det, der er så mange andre ting, der tæller for mig i hverdagen lige nu, siger den unge mor.

Men det bliver heller ikke hvem som helst, der løber med Michelas hjerte. Han skal nemlig kunne acceptere både Michela og Smilla. Og så er det desuden Smilla, der altid vil få det sidste ord.

- Han skal kunne forstå, at lige meget hvad vil han altid komme i anden række, slutter Michela.

LÆS OGSÅ: Nadialine kæmper mod alkohol

 Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.