I tre år fik vi også lov til at følge med i livet hos Michela Johanne og datteren Smilla. Foto: Krestine Havemann
I tre år fik vi også lov til at følge med i livet hos Michela Johanne og datteren Smilla. Foto: Krestine Havemann

Michela: Det er en fornøjelse at være ung mor

Michela fra 'De unge mødre' nyder livet med sin lille datter. Selv om graviditeten ikke var planlagt, kan hun ikke forestille sig, at hendes liv skulle være anderledes.

Lille Smilla nærmer sig stærkt sin to års fødselsdag. Det er noget, der har fået Michela til at tænke over livet, og hvordan hendes tilværelse har formet sig.

- Jeg synes, det er en sand fornøjelse at være ung mor. Jeg er lige så sikker på, at det havde været en lige så stor fornøjelse, hvis jeg havde været ældre, men jeg nyder det specielt, fordi jeg kommer til at kunne være ung med Smilla, fortæller hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Michela står alene med datteren

Bliver hun mon stræber eller mobbeoffer?

I takt med, at Smilla bliver ældre, kommer der også tanker om fremtiden hos den unge mor.

- Jeg tænker rigtig meget over, om hun bliver en mønsterelev, når hun bliver større, eller om hun finder det intetsigende at gå i skole. Jeg tænker meget over, om hun bliver et mobbeoffer, som jeg selv var, eller om hun bliver en der mobber, eller noget helt tredje.

Selv er den unge mor i fuld gang med uddannelse og skal snart op i sin første eksamen i samfundsfag på C-niveau.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse har fået sin hue

Fremtid uden Smilla? 

Michela er lykkelig for sit liv som ung mor, selv om hun har stået alene det meste af tiden. Intet kan slå de to ud, og derfor kan hun heller ikke se, hvordan hendes fremtid skulle have været uden Smilla.

- Jeg er faktisk ikke klar over, hvor jeg havde været i dag, hvis jeg ikke var blevet gravid. Men jeg havde nok været i gang med eksamen i HF-enkeltfag, eller måske havde jeg været i gang med kokkeuddannelsen. Og så havde jeg nok været som de fleste andre unge mennesker. Men jeg er glad og stolt over, at jeg har så fantastisk en lilleprinsesse, og jeg vil aldrig ønske det anderledes, slutter hun af.

Se med i aften, når 'De unge mødre' igen ruller over skærmen på Kanal 4 klokken 21.00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.