Michael og kæresten Joan Divine (Foto: Anthon Unger)
Michael og kæresten Joan Divine (Foto: Anthon Unger)

Michael Olesen og Joan jubler: Vi skal være forældre

I ni år har parret forsøgt at få børn, og nu er det endelig lykkes.

'Vild med dans'-stjernen Michael Olesen, 38, og kæresten Joan Divine, 41, har i ni år kæmpet for en lykkelig graviditet, og endelig skete det, det afslører de begge på Instagram.

- Endelig tør jeg råbe det højt. Vores drøm og største ønske er gået i opfyldelse - vi skal være forældre til august, skriver Michael Olesen på Instagram til et scanningsbillede af det kommende barn.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans';-vinder ramt af sorg

Parret er enige om, at alt sker af en grund, og at der er en grund til, at der skulle gå ni år med fertilitetsbehandling, før deres drømmebarn meldte sin ankomst.

- Tænk, at vi nu er en af dem, som kan lave dette opslag, jeg selv har set en million gange, det er mere, end jeg turde at håbe, skriver Joan på Instagram, hvor det lykkelige par kysser, mens scanningsbilleder vises frem.

LÆS OGSÅ: Maries rørende afsked: Sidste farvel til veninden

Fik lagt æg op i Rusland

Til HER&NU har Joan tidligere fortalt, at hun den 15. november skulle til Rusland for at få lagt æg op, og det er denne behandling, der har sikret parret et barn.

- Man skal jo være ved godt mod, nu har vi været i gang så mange år. Det er første gang i Rusland, vi prøver det, så jeg er optimistisk indtil andet er bevidst. Så det kan være, jeg er gravid i december, det bliver da dejligt, forklarede Joan tilbage i oktober 2020 til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Dropper studiet for 'X Factor'

Begge roser de hinanden og forholdet, for der skal ekstremt meget kærlighed, tålmodighed og en masse tåre til for at gå igennem det, parret har oplevet.

- Tak skat, fordi du er det sejeste menneske, jeg kender. Du har ofret så meget og vist en helt umenneskelig styrke igennem alle disse år. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du bliver den mest fantastiske mor til vores lille, skriver Michael.

LÆS OGSÅ: Berørt Oh Land: Havde glædet mig til at lære ham at kende

- Jeg er så stolt af os skat. Tænk alt det, vi har været igennem, og stadig har vi beholdt kærligheden til hinanden, skriver Joan til Michael på Instagram.

Parret har endnu ikke oplyst, om de venter en dreng eller en pige.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Michael Olesen (@michaelolesenvmd)